Severn, gyermekeink hangja – trailerrel

1
182

1992, Rio de Janeiro – A tizenkét éves Severn Cullis-Suzuki felszólal a világ vezetői előtt: rajtuk múlik, hogy a saját és az elkövetkező generációk milyen körülmények között nőnek föl, milyen jövő vár a Föld Gyermekeire. 18 évvel később a Föld még mindig ugyanolyan, ha nem rosszabb állapotban van, így Severn, immár 29 éves kismamaként ismét a hangját hallatja. Jean-Paul Jaud, népszerű dokumentumfilmes a 2008-as Vigyázat, ehető – A francia bioforradalom után újabb környezetvédő dokumentumfilmmel jelentkezik, amelyben a világ négy különböző pontjára látogat el, bemutatva, milyen pozitív változásokkal is tehetünk Földünk jövője érdekében. Vajon Te mindent megteszel, hogy gyermekeid egy jobb világban nőjenek fel?


Film adatlap

Eredeti cím: Severn, la voix de nos enfants
Mozibemutató (Francia): 2010. augusztus 3.
Magyar cím és korhatár : Severn, gyermekeink hangja (12+)
Magyar bemutató: 2012. április 19.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Dokumentum
Rendező: Jean-Paul Jaud
Forgatókönyvíró:
Szereplők: Edouard Chaulet, Severn Cullis-Suzuki, Nicolas Hulot, Takao Suruno, Gilles-Eric Séralini
Filmstúdió: J B Séquences, Canal+, Région Ile-de-France


Severn, gyermekeink hangja képek
Severn, gyermekeink hangja előzetes /trailer/ (12+)Severn, gyermekeink hangja TV SpotSevern, gyermekeink hangja film klipKapcsolódó anyagok:


Severn, gyermekeink hangja IMDB adatlap


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..