Senna

15
606

A Senna egy magával ragadó igaz történetet Ayrton Sennáról, a legendás brazil versenypilótáról, aki sokak szerint minden idők legjobb autóversenyzője volt. Senna 1984-ben tehetséges kezdőként robbant be Forma 1 világába, ahol 10 éven keresztül, egészen az 1994-ben történt tragikus balesetig igazi sztárja volt a versenysorozatnak. A film bemutatja Senna egész életét betöltő testi-lelki küzdelmét, amit azért vívott, hogy tökéletes pilótává válhasson.
A Senna-család és a Forma 1-es vezetőség önzetlen közreműködésével ez a legendás pilóta életéről szóló első hivatalos dokumentumfilm, benne számos, korábban még nem látható archív felvétellel.


SennaFilm adatlap

Eredeti cím: Senna
Bemutató (Brazil): 2010. november 12.
Magyar cím:
Magyar bemutató:
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2011. szeptember 15.
Műfaj: Dokumentum, Sport, Életrajz
Rendezők: Asif Kapadia
Forgatókönyvírók: Manish Pandey
Szereplők: Ayrton Senna
Filmstúdió: Universal Pictures


Senna film képek:
Senna előzetes /trailer/Senna film klippekSenna TV SpotKapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap


15 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szégyellhetnéd magad stark ezért az elmés, ámde mindennemű jártasságot nélkülöző hozzászólásodért. Senna már életében is legenda volt, hát még a tragikus halálának következtében még nagyobb ikonjává vált nem csupán az autósportnak, de az emberi nagyságnak és a jótékonyságnak is.

  2. Hiroshi: amit ki írtam az a hivatalos megjelenés,nem pedig másfajta megjelenés…,tehát ebből aztán messze menő következtetést levonni,hogy pár oldalon láttad…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..