Scott Pilgrim a világ ellen

17
520

A Bryan Lee O’Malley képregénysorozata alapján készült film főszereplője Scott Pilgrim (Michael Cera) átlagos 23 éves srác: egy rockbandában zenélget, sűrűn cserélgeti munkahelyeit és egy kedves gimis lánnyal randizik. Minden tökéletes az életében egészen addig, míg egy észbontóan gyönyörű rolleres futárlány, akit Ramona Flowers-nek hívnak be nem toppan az életébe: a lány forgószélként ragadja magával hősünk szívét, ám a mielőtt beteljesedne szerelmük, Scottnak meg kell küzdenie a lány hét ördögi exével.


Scott Pilgrim a világ ellenFilm adatlap

Eredeti cím: Scott Pilgrim vs. The World
Bemutató (Belgium): 2010. augusztus 13.
Magyar cím: Scott Pilgrim a világ ellen
Magyar bemutató: 2011. január 6.
DVD megjelenés (HUN): 2011. május 19.
Műfaj: Kaland, Fantasy, Akció
Rendező: Edgar Wright
Forgatókönyvírók: Edgar Wright, Michael Bacall
Szereplők: Michael Cera, Kieran Culkin, Mary Elizabeth Winstead, Satya Bhabha, Chris Evans, Anna Kendrick, Brie Larson, Alison Pill
Filmstúdió: Universal Pictures


Scott Pilgrim a világ ellen film képek:
Scott Pilgrim a világ ellen előzetes /Trailer, nemzetközi, HQ-HD/Scott Pilgrim a világ ellen TV SpotScott Pilgrim a világ ellen /Scott Pilgrim vs. The World/ film klipekKapcsolódó anyagok:


Hivatalos oldal
Scott Pilgrim a világ ellen IMDb adatlap


17 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Scott Pilgrim a világ ellen (magyar szinkron):

  Michael Cera – Molnár Levente
  Mary Elizabeth Winstead – Molnár Ilona
  Ellen Wong – Tamási Nikolett
  Mark Webber – Hamvas Dániel
  Kieran Culkin – Berkes Bence
  Alison Pill – Csuha Bori
  Jason Schwartzman – Markovics Tamás
  Brie Larson – Bogdányi Titanilla
  Brandon Routh – Seder Gábor
  Chris Evans – Varga Rókus
  Anna Kendrick – Kardos Eszter
  Aubrey Plaza – Vadász Bea

 2. Szerintem ez akkora lufi,mint a Haláli hullák hajnala volt Edgar Wright-tól.Rettenetesen gyenge akárki akármit mond.Nem is értem,hogy tudta ez a csapat összehozni a Vaskabátokat,ami viszont zseniális és az egyik kedvencem.

 3. Én nagyon szeretem a filmeket, néha még rossz filmeket is végignézek. De nálam ez a film szörnyű volt, 10 perc után kikapcsoltam, nem bírtam.
  Pedig nagyon elvannak ezzel a filmmel, csak nem tudom miért….

 4. Majdnem úgy voltam vele, mint Razer. De erőt vettem magamon, és nem bántam meg. A film technikai megoldásai szemkápráztatóak (csillagos 5-ös a rendezőnek, az operatőrnek és a vágónak!), a sztori olyan, amilyen, néhol egy kicsit leül, de alapjában véve szórakoztatott, és végül is ez a lényeg. Lsu véleményére meg úgy látom, hiába vártunk! 😛

 5. Miután megnéztem,teljesen elfelejtettem írni ide 😀

  Engem lekötött,de azért voltak benne hiányosságok,meg néha olyan tinédzser korosztályt megcélzó jelenetek is 😀

  De gyűjteménybe ott feszít és nem bántam meg 😀

 6. lsu: Ezek után egyre kíváncsibb vagyok a ‘Vaskabátokra’ (a ‘Scott Pilgrim vs. The World’ rendezője írta és rendezte), fájó hiányosságaim egyikére. 😀

 7. Nicholas, hogy van a keze? S aki tudja miért a kérdés, látta már a Vaskabátokat. Egyetértek Kerge33-al, a műfajparódia és az angol humor tökéletes ötvözete. Simon Pegg, de a többiek is brillíroznak, a maga nemében simán tíz pontos film. Bízvást mondhatom, érdemes megnézni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ