Salamon király kalandjai – szinkronos előzetessel

2
418

A 17 éves, meglehetősen szertelen Salamon király nemrég örökölte meg a trónt apjától, Dávidtól, azonban még nem érett meg az uralkodása, mindenből viccet csinál, és idős tanácsadójára is csak ritkán hallgat. Különleges képességét (ért az állatok és növények nyelvén) is csak csínytevésre használja. Legjobb barátja Tobi, a sivatagi róka, aki minden mókában hű társa. Mindeközben Jeruzsálem városa rendkívüli eseményre készül: Balkis, Sába királynőjének érkezésére. A terv a két fiatal összeházasítása. Ám mielőtt az esküvőre sor kerülne, Hadad, Edóm utolsó királyának a fia ront elő a tömegből, és esküt tesz, hogy apja bűnéért, Edóm lerombolásáért, bosszút áll Salamonon. Bosszújához megidéz egy démont, Salamon pedig a sivatag közepén találja magát, távol az országától. A királyfi és Tobi útnak indulnak, hogy visszaszerezzék a trónt, ám útjuk során számtalan kaland vár rájuk.


Salamon király kalandjaiFilm adatlap

Magyar cím és korhatár: Salamon király kalandjai (6)
Magyar mozibemutató: 2017. szeptember 28.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN):
Műfaj: Animáció, Rajzfilm
Rendező: Albert Hanan Kaminski
Forgatókönyvíró: Böszörményi Gyula
Eredeti szinkronok: Nagy Ervin, Csöre Gábor, Pálmai Anna, Schneider Zoltán,, Csankó Zoltán, Bogdányi Titanilla, Szacsvay László, Harsányi Gábor, Esztergályos Cecília
Filmstúdió: Cinemon Entertainment
Magyar forgalmazó: Vertigo Média Kft.


Salamon király kalandjai film képekSalamon király kalandjai magyar szinkronos előzetes /trailer/Salamon király kalandjai film klipSalamon király kalandjai TV SpotKapcsolódó anyagok:


Salamon király kalandjai IMDB adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..