Rockhajó /The Boat That Rocked/

0
264

Az 1960-as években az amerikai rádióállomások 24 órában nyomatták a RockandRollt, de Angliában, a Beatles és a Rolling Stones szülőhazájában az egyetlen adót, ahol fogni lehetett a zenei forradalom új stílusát, egy kalózrádió sugározta, méghozzá egy hajóról. Richard Curtis (Négy esküvő, egy temetés, Notthing Hill, Bridget Jones Naplója) egy szívmelengető és vidám történetet tár elénk a kalózrádiós csapatról, akik 25 millió Britt rádióhallgató szívét hódították meg azzal, hogy a kormány és a rendőrség folyamatos fenyegetése ellenére egy hajóról sugároztak a ’60-as évek generációjának meghatározó zenéjét. Egy hajóról, ami innen kapta nevét is: Rockhajó.


RockhajóFilm adatlap

Eredeti cím: The Boat That Rocked
Bemutató (USA): 2009. augusztus 28.
Magyar cím: Rockhajó
Magyar bemutató: 2009. június 11.
DVD megjelenés: 2009. október 22.
Műfaj: Vígjáték
Rendező: Richard Curtis
Forgatókönyvíró: Richard Curtis
Szereplők: Philip Seymour Hoffman, Bill Nighy, Rhys Ifans, Nick Frost, Kenneth Branagh, Tom Sturridge, Jack Davenport, Ralph Brown, Chris O’Dowd, January Jones
Filmstúdió: Universal Pictures


Rockhajó /The Boat That Rocked/ képgaléria:
Rockhajó /The Boat That Rocked/ előzetes /Trailer, HQ/Rockhajó /The Boat That Rocked/ film klipek /HQ/Kapcsolódó anyagok:


Hivatalos honlap

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..