Rock Csont – szinkronos előzetessel

0
958

Bodi, az álmodozó tibeti juhászkutya kölyök hamarosan apja nyomdokaiba lép és a bolondos bárányok faluját fogja védeni a farkasoktól Hóhegyen. Vagy mégsem? Egy nap egy rádió hullik alá az égből és mikor Bodi meghallja Angus Scattergood, a rocklegenda dalát, elhatározza, hogy ő is zenész lesz. Hátrahagyva a falut egy szál gitárral elindul a városba követve új szenvedélyét. Ott azonban ősi ellenségeik a farkasok leselkednek rá, akik szentül hiszik, hogy a kölyök segítségével a hóhegyi ízletes bárányok közelébe férkőzhetnek. Egyedül Bodin múlik, hogy megmentse családját és barátait a leselkedő veszélytől anélkül, hogy feladná élete álmát: a zenét.


Rock CsontFilm adatlap

Eredeti cím: Rock Dog
Mozibemutató (Kína): 2016. július 8.
Magyar cím és korhatár: Rock Csont (6)
Magyar bemutató: 2017. március 9.
DVD megjelenés (HUN): 2017. augusztus 4.
Műfaj: Animáció, Kaland, Vígjáték
Rendező: Ash Brannon
Forgatókönyvíró: Denise Bradley, Ash Brannon, Vincente DiSanti, Will Finn, Carolyn Gair, Zheng Jun, Nicole McMath, Kurt Voelker, Josh Zinman
Eredeti szinkronhangok: Luke Wilson, Eddie Izzard, J.K. Simmons, Lewis Black, Jorge Garcia, Matt Dillon, Sam Elliott
Filmstúdió: Mandoo Pictures, Huayi Tencent Entertainment Company
Magyar forgalmazó: Big Bang Media


Rock Csont film képekRock Csont magyar szinkronos előzetes /trailer/Rock Csont film klipRock Csont TV SpotKapcsolódó anyagok:


Rock Csont IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..