A majmok bolygója: Lázadás – magyar előzetessel

22
622

A 20th Century Fox egyik legismertebb és legsikeresebb franchise-a most az Oscar-díjat is nyert Weta Digital effekjeivel és az Avatar-ban is közreműködő munkatárssakkal éled újra. A Rise of the Planet of the Apes napjaink San Francisco-jában zajlik, a történet szerint egy génmanipulációs kísérlet eredményeképp drasztikus mértékben megnő a majmok intelligenciája, és háborút indítanak az emberiség ellen a Föld uralmáért. A felkelést egy Caesar nevű csimpánz (Andy Serkis) indítja el, akit emberek ( John Lithgow és James Franco, apa és fia, akik mindketten tudósok) neveltek fel. © filmtrailer.hu


A majmok bolygója: LázadásFilm adatlap

Eredeti cím: Rise of the Planet of the Apes
Bemutató (USA): 2011. augusztus 15.
Magyar cím: A majmok bolygója: Lázadás
Magyar bemutató: 2011. augusztus 18.
DVD és Blu-Ray megjelenés (HUN): 2011. december 7.
Műfaj: Akció, Kaland, Sci-fi
Rendező: Rupert Wyatt
Forgatókönyvíró: Amanda Silver, Rick Jaffa
Szereplők: James Franco, Freida Pinto, John Lithgow, Brian Cox, Tom Felton, David Oyelowo, Andy Serkis
Filmstúdió: 20th Century Fox


A majmok bolygója: Lázadás film képek:A majmok bolygója: Lázadás magyar előzetes /Trailer/A majmok bolygója: Lázadás TV SpotA majmok bolygója: Lázadás film klipKapcsolódó anyagok:


A majmok bolygója: Lázadás IMDb adatlap


22 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A folytatást illetően nálam van egy két kérdőjel,habár a vége éppen nem egy lezárt dolog,mégis…

    A filmről pedig annyit,hogy összehozták elég szépen,8 pontnál kevesebbet nem adnék rá.

  2. én már láttam a filmet, iszonyat jó, ajánlom mindenkinek! nekem a majmok a kedvenc állataim közé tartoznak (az emberek nem), ezért nekem különösen tetszett. bár a nagydarab gorillából többet is ki lehetett volna hozni (pl. hiányzott a mellkasdöngetés, ami king kongnál bejött), de a film nagyszerűen van megrendezve, a színészi játék kifogástalan, a majmok kinézete és mozgása is tökélétes! Andy serkisben itt sem kell csalódnunk. 😀 amúgy egy kicsit fáziskésésben vagyok (1 év), de ezt meg akartam írni.
    én 8/10-esre értékelném.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ