Rémálom az Elm utcában (1984) film adatlap, trailer

2
266

Nancy Thompson átlagos középosztálybeli amerikai kamaszlány jól tanul, mindenki szereti. Kellemes mindennapjainak váratlanul rémálmok sorozata vet véget.
Amikor közeli barátainak beszámol álmatlan éjszakáiról, a sikolyokról, a hideg verejtékről, kiderül, hogy a többieket is ugyanazok a látomások gyötrik. Aztán egy szép napon Nancy egyik barátnőjét álmában meggyilkolják. A rendőrség az áldozat barátnőjét gyanúsítja. Nancy azonban azt érzi, hogy leomlik a fantáziavilág és a valóság közötti határ, és a képzelete szülte szörnyeteg életre kap, és végez mindegyikükkel. Nancy biztos abban, hogy egyetlen fegyvere van, mégpedig az, hogy ébren marad. Családja annak ellenére azt gondolja, hogy Nancy megháborodott. Nancy tehát keményen ellenáll segítőkész családja minden álomba ringató kísérletének, míg a kimerültség le nem dönti a lábáról. Ekkor kerül sor a mindent eldöntő személyes találkozóra az őt kísértő démoni alakkal.


Rémálom az Elm utcábanFilm adatlap

Eredeti cím: A Nightmare On Elm Street
Bemutató (USA): 1984. november 16.
Magyar cím: Rémálom az Elm utcában
Magyar bemutató: 1990. január 11.
Blu-ray megjelenés (HUN): 2011. október 5.
Műfaj: Horror
Rendezők: Wes Craven
Forgatókönyvírók: Wes Craven
Szereplők: Heather Langenkamp, Robert Englund, Johnny Depp, John Saxon, Ronee Blakely
Filmstúdió: New Line Cinema


Rémálom az Elm utcában (1984) film képek:Rémálom az Elm utcában (1984) előzetes (trailer):Rémálom az Elm utcában (1984) Film klipekRémálom az Elm utcában (1984) TV SpotKapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..