Rampage – Tombolás – új magyar előzetessel

0
3465

Tartalom: Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát.
A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik – szintén bogaras – tudós segítségével kikísérletezi az ellenszert, és a szörny nyomába ered. A csatatér folyton változik, sőt, az ellenség is szövetségesekre talál: még két genetikusan módosított megaragadozó csatlakozik hozzá.
Ha Davis győz, megmenekül a majom, és megmenekülnek Amerika nagyvárosai. Ha veszít, nemcsak egykor legjobb barátjáról kell lemondania: hanem az egész világról.

RampageFilm adatlap

Eredeti cím: Rampage
Mozibemutató (USA): 2018. április 20.
Magyar cím és korhatár: Rampage – Tombolás (12)
Magyar bemutató: 2018. április 12.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2018. augusztus 1.
Műfaj: Akció, Kaland, Sci-Fi
Rendező: Brad Peyton
Forgatókönyvíró: Ryan Engle, Carlton Cuse, Ryan J. Condal, Adam Sztykiel, Ryan Engle
Szereplők: Dwayne Johnson, Jeffrey Dean Morgan, Malin Akerman, Joe Manganiello, Naomie Harris
Filmstúdió: New Line Cinema
Magyar forgalmazó: InterCom


Rampage – Tombolás mozifilm képek
Rampage – Tombolás magyar szinkronos előzetes #2 /trailer/Rampage – Tombolás magyar szinkronos előzetes #1 /trailer/Rampage – Tombolás film klipRampage – Tombolás TV SpotKapcsolódó anyagok:


Rampage – Tombolás IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..