Ponyvaregény /Pulp Fiction/

1
3763

Mi a közös két idősödő, szabad szájú gengszterben, valamint egy félprofi boxolóban? Az, hogy mind a helyi maffiafőnöknek, Marsellus Wallace-nak (Ving Rhames) dolgoznak. Vincent (John Travolta) és Jules (Samuel L. Jackson) végrehajtók, akik azt a feladatot kapják a főnöktől, hogy szerezzenek vissza neki egy rejtélyes táskát. A küldetés nem megy teljesen zökkenőmentesen, így Jules úgy dönt, felhagy bűnöző életvitelével. Közben a boxoló, Butch (Bruce Willis) szintén ki akar szállni, de ehhez először át kell vernie a főnököt, ami viszont kész öngyilkosságnak tűnik. A szálak pedig szép szép lassan összefutnak, és még képbe kerül Marsellus Wallace fiatal felesége, Mia (Uma Thurman), valamint egy botcsinálta rablópáros is (Tim Roth és Amanda Plummer), akik épp azt az éttermet akarják kifosztani, ahol Vincent és Jules a reggelijüket fogyasztják. © filmtrailer.hu


Ponyvaregény /Pulp Fiction/Film adatlap

Eredeti cím: Pulp Fiction
Bemutató (USA): 1994. október 14.
Magyar cím és korhatár: Ponyvaregény (18)
Magyar bemutató: 1995. április 13./2016. augusztus 25.
DVD megjelenés (HUN): 2005. december 1.
Blu-ray megjelenés (HUN): 2010. november 17.
Műfaj: Akció, Krimi, Vígjáték, Kult
Rendező: Quentin Tarantino
Forgatókönyvírók: Quentin Tarantino, Roger Avary
Szereplők: John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman, Bruce Willis, Ving Rhames, Tim Roth, Amanda Plummer, Harvey Keitel, Christopher Walken
Filmstúdió: Miramax


Ponyvaregény /Pulp Fiction/ film képek:
Ponyvaregény /Pulp Fiction/ feliratos előzetes /Trailer/Ponyvaregény /Pulp Fiction/ film klippek /HQ/Kapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap

1 hozzászólás

  1. annak idején ez nagyon menő volt, egy videotékás haveromnál kb 2évig csak ez ment a tékában.én annyira nem szerettem sosem,sztem pl. a Jackie Brown sokkal nagyobb film.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..