Pofoncsata – szinkronos előzetessel

0
3605

Egy iskolai tanári kábé épp olyan, mint maga az élet: zavaros, zajos, látszólag senki sem normális, miközben a valóságban… tényleg senki sem normális. És néha pofozkodnak.
Egy buzgó, bár kis növésű tanerő (Charlie Day), aki az életében még alig találkozott más kalanddal, mint a reggeli becsengetés, véletlenül kirúgatja egy kollégáját. Az állását vesztett pedagógus (Ice Cube) a gátlásait is elveszíti, és úgy dönt, hogy bosszút áll: tanítás utánra verekedni hívja a betoji pedagógust.
A közelgő bunyónak pillanatok alatt híre megy, minden osztály a nagy összecsapásra készül, és senki sem kételkedik abban, hogy kit fognak laposra verni. Maga a jövendő áldozat sem. De mit tehetne mást? Készülni kezd, hogy ha már muszáj kapnia néhány maflást, legalább méltósággal essen hanyatt…


PofoncsataFilm adatlap

Eredeti cím: Fist Fight
Mozibemutató (USA): 2016. február 17.
Magyar cím és korhatár: Pofoncsata (16)
Magyar bemutató: 2017. február 16.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2017. május 31.
Műfaj: Vígjáték
Rendező: Richie Keen
Forgatókönyvíró: Van Robichaux, Evan Susser, Max Greenfield
Szereplők: Ice Cube, Charlie Day, Christina Hendricks, Dean Norris, Dennis Haysbert, JoAnna Garcia Swisher, Jillian Bell
Filmstúdió: New Line Cinema
Magyar forgalmazó: InterCom


Pofoncsata film képekPofoncsata magyar szinkronos előzetes /trailer/Pofoncsata film klipPofoncsata TV SpotKapcsolódó anyagok:


Pofoncsata IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ