Paranormális jelenségek /Paranormal Entity/

12
1368

Thomas Finleyt 23 évesen tartóztatták le 19 éves húga, Samantha és Edgar Lauren (52 éves professzor) meggyilkolásáért. A jelentések szerint Thomas Finley a kora reggeli órákban riasztotta a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök már halott húgával a karjaiban találtak rá. Thomas gyanúsítottként került a rendőrségre, vallomásában egy ismeretlen eredetű, démoni jelenséget jelölt meg elkövetőként. Néhány nappal később öngyilkos lett. A család közeli rokonai egy kazettát találtak a helyszínen. Úgy döntöttek, hogy mindenki számára elérhetővé teszik a felvételt, hogy szemtanúi lehessünk a Finley-ház borzalmas történéseinek… A megfoghatatlan, paranormális jelenségekkel teli felvételek a bizonyítékai annak, hogy Samantha halálát nem emberi lény okozta…


Paranormális jelenségek /Paranormal Entity/Film adatlap

Eredeti cím: Paranormal Entity
Bemutató (USA, DVD): 2009.
Magyar cím: Paranormális jelenségek
Magyar bemutató:
DVD megjelenés (HUN): 2011. június 9.
Műfaj: Horror, Thriller
Rendező: Shane Van Dyke
Forgatókönyvíró: Shane Van Dyke
Szereplők: Shane Van Dyke, Erin Marie Hogan, Fia Perera, Norman Saleet
Filmstúdió: Asylum


Paranormális jelenségek /Paranormal Entity/ film képek:
Paranormális jelenségek /Paranormal Entity/ előzetes /Trailer/Paranormális jelenségek /Paranormal Entity/ TV SpotParanormális jelenségek /Paranormal Entity/ film klipKapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap


12 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Jax: újabb tartalmas hozzászólás.
    Tudom,hogy örültök neki,de nem kell megosztani efféle információkat itt.
    Aki kompetens a dologban,az biztos ugyan úgy mint te lecsap rá még aznap,akit pedig nem érint,az megvásárolja egy üzletben.

  2. Nem tom ti hogy vagytok evel de nekem nagyon nem jőn be mert én hiszek benne és naon szar mert nekem is voltak jelenségeim ara utaloak hogy beszél vellem vayg komunikálni akar vellem.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ