Nyócker 8D

6
703

A nyolcadik kerületben, budapesti dzsungel mélyén magyarok, cigányok, egy kínai, egy arab és egy csapat gyerek arra szövetkezik, hogy a lehető leggyorsabban rengeteg pénzt állítson elő. Szegénység, kurvák, stricik, gravitáció, tér és idő nem számít. A kölykök egy zseniális ötlet segítségével visszarepülnek az időben, és a földtörténet őskorában olajat fakasztanak a leölt mamutok hulláiból. A Nyócker alatt így hatalmas olajmező képződik, és a gyerekek pillanatok alatt mesés gazdagságra tesznek szert. Rambo összes DVD díszkiadásban, ötcsillagos sulibüfé, arany rolex mindegyikük kezén. A hirtelen felbukkanó rengeteg olaj zavart okoz a világgazdaság gépezetében, és a nagyhatalmak nyomozásba kezdenek, a Nyócker körül szűkül a kör, de egy biztos: a Nyócker Nyócker marad, amíg világ a világ.


Nyócker 8DFilm adatlap

Magyar cím: Nyócker 8D
Magyar bemutató: 2012. április 5.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Animációs
Rendező: Gauder Áron
Forgatókönyvíró: Orsós László Jakab, Damage, Nagy Viktor
Szereplők: Badár Sándor, Roatis Andrea, L.L. Junior, Szabó Győző, Pindroch Csaba, Csőre Gábor, Fullajtár Andrea, Gesztesi Károly, Gryllus Dorka, Szabó Sipos Barnabás, Jónás Judit, Rajkai Zoltán, Simonyi Balázs, Szacsvay László, Betz István
Filmstúdió:


Nyócker 8D film képek:
Nyócker 8D előzetes / 3D trailer/Nyócker 8D TV SpotNyócker 8D film klipKapcsolódó anyagok:


Nyócker 8D IMDB adatlap


6 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nagyon értelmes filmnek, animációs filmnek néz ki… Lesz aki ezt a ,szerintem baromságot megnézni?
  Előzetes alapján ha fizetnének sem ülnék be egy ilyen magyar gagyira 😀

 2. Jocka, ez a film 2004-es. Ezek szerint le vagy maradva. 🙂
  Most csak a 3D miatt vették elő, hátha ebben a formában hoz még egy kis pénzt a készítők konyhájára…
  Pluszként kicsit újravágták, került bele még néhány plusz jelenet, meg Dopeman B*zmeg! című száma.

 3. jó nagy baromságnak néz ki,az előzetesnek arról kéne szólnia,hogy kiváncsi legyek,de ez pont az ellentéti váltotta ki belőlem…
  akkor már az immigrants,ha mindenképpen vmi magyar hülyeséget akarok nézni 😀 (megjegyzem,az immigrants nekem nagyon is tetszett,AZT érdemes megnézni)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..