Nyerj jegyet a Nyárutó premier előtti vetítésére

0
88

Nyárutó2014. február 6-án mutatják be a hazai mozik a Kate Winslet, Josh Brolin és Tobey Maguire főszereplésével készült Nyárutó című romantikus drámát, amelyhez a hazai forgalmazó jóvoltából most 3 db páros belépőt nyerhettek a film premier előtti vetítésére, ami február 5-én szerdán este lesz egy budapesti moziban.
A Nyárutó főhőse a 13 éves Henry Wheeler, aki azon igyekszik, hogy a ház ura legyen, és gondját viselje zárkózott anyjának, Adele-nek, miközben a kamaszkor kínjaival küszködik. Egy alkalommal, amikor az iskolából hazafelé bevásárolni mennek, Henry és az anyja találkoznak Frank Chambersszel, aki ugyan félelmet keltő alak, ugyanakkor nyilvánvalóan segítségre van szüksége. Frank meggyőzi őket, hogy vigyék magukkal az otthonukba, ám később kiderül róla, hogy szökött fegyenc. Ami ezen a hosszú nyárvégi hétvégén történik, mindhárom embert egy életre átformálja.
Hogy ti lehessetek a szerencsés nyertesek egyike, – ahogy megszokhattátok – csupán a cikk végén feltett kérdésre adott helyes választ kell elküldenetek 2014. február 3., 12 óráig “Nyárutó” tárggyal a filmtrailer.mimozink@gmail.com e-mail címre.
A nyerteseket e-mail-en értesítjük a vetítés pontos részleteiről.

A kérdés:
Kinek a regénye szolgáltatta a film alapját?

A) Philippa Gregory
B) Joyce Maynard
C) David Foenkinos


Nyárutó film adatlap magyar előzetesselNINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..