Nyerj Gravitáció filmes csomagot!

1
193

GravitációMúlt hét óta már DVD és Blu-ray formában is elérhető a tavalyi éve egyik legnagyobb sikert aratott filmje, a 10 Oscar jelölést kapott, Golden Globe, BAFTA és megannyi más filmes díjat kapott Gravitáció, melynek fő szerepeiben Sandra Bullock és George Clooney látható.
A megjelenés alkalmából a film hazai forgalmazója jóvoltában most 2 db Gravitáció filmes csomagot sorsolunk ki, melyek 1-1 darab pólót és tollat tartalmaznak (képek a linkek alatt).
Hogy te legyél a a szerencsés nyertesek egyikre, a megszokott séma szerint csupán a cikk végén feltett kérdésre kell helyes választ adni, majd azt “Gravitáció” tárggyal 2014. március 6., 12 óráig elküldeni a nyeremenyjatek.filmtrailer@gmail.com e-mail címre.
A sorsolást követően a nyertesek e-mail-ben lesznek kiértesítve a nyeremény átvételének lehetőségeiről. (kérek mindenkit, lehetőség szerint postacímet, illetve pólóméretet is küldjön a válasszal együtt)
Tartalom: A nem túl távoli jövőben baleset történik egy űrállomáson: a váratlanul becsapódó meteorok megsemmisítik a bázist, és a két – éppen az űrhajón kívül dolgozó – asztronautát elszakítják a hajótól.
Az újonc dr. Stone (Sandra Bullock) és a sokat próbált Kowalsky (George Clooney) csupán egymáshoz kötve sodródik a végtelen űrben. Nincs, ami megállítsa őket, és nincs, aki a segítségükre siessen: a sisakjukban visszhangzó csend azt jelzi, hogy semmilyen kapcsolatuk nem maradt a földi irányítással. A félelem fokozatosan pánikba fordul. Minden lélegzet számít. Minden másodperc létfontosságú. A hazavezető egyetlen út az univerzum rémítő ürességén keresztül vezet.

A kérdés:
Ki rendezte a filmet?

A) George Clooney
B) Alfonso Cuarón
C) Duncan Jones


Gravitáció magyar szinkronos előzetesGravitáció film adatlap magyar előzetessel1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..