Napszállta – a Saul fia rendezőjének új filmje – előzetessel

0
570

Tartalom: 1913 nyara, Budapest – a béke utolsó napjai. Leiter Írisz hosszú évek után tér vissza az Osztrák-Magyar Monarchia sokszínű és nyüzsgő városába. A korán elárvult fiatal lány minden vágya, hogy néhai szülei legendás kalapszalonjában kapjon munkát. Az új tulajdonos, Brill Oszkár azonban elutasítja, és mindenáron igyekszik eltávolítani a városból.
Az éj leple alatt egy idegen keresi fel Íriszt, és bátyja hollétét tudakolja tőle – a lány ekkor tudja meg, hogy Leiter Kálmán néven él egy testvére, akinek eddig a létezéséről sem tudott. Írisz nyomozásba kezd, s bátyja után kutatva egyre mélyebbre húzza a város labirintusa. Írisz számára egyedül a tündöklő Leiter Kalapszalon tűnik biztos pontnak, de a ragyogás mögött a legsötétebb titok tárul fel.


NapszálltaFilm adatlap

Eredeti cím és korhatár: Napszállta (16)
Mozibemutató (HUN): 2018. szeptember 27.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Dráma
Rendező: Nemes Jeles László
Forgatókönyvíró: Clara Royer, Matthieu Taponier, Nemes Jeles László
Szereplők: Jakab, Juli, Balsai Móni, Czukor Balázs, Dobos Evelin, Fancsikai Péter, Kormos Mihály, Lázár Kati, Moldován Dorottya, Nagy Zsolt, Zsótér Sándor
Filmstúdió: Laokoonfilm
Magyar forgalmazó: Mozinet


Napszállta film képek
Napszállta előzetes /trailer/Napszállta film klipNapszállta TV SpotKapcsolódó anyagok:


Napszállta IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..