Mystery Team

1
96

Három oakdale-i srác már kisgyerekkoruk óta odavannak a nyomozásért, így megalapítják a Mytery Team (Rejtély csapat) nevű bűnüldöző szervezetüket. Mindhármuknak van valami „speciális képessége”: Jason az álcázás mester, Charlie a város legerősebb gyerkőce, Duncan pedig egy igazi gyerekzseni. Legfőképp gyerekcsínyek kinyomozására specializálódnak, mint hogy ki evett bele a pitébe, vagy ki lopta el a triciklit. A város szerette is őket ezért…amíg picik voltak. Tizennyolc éves fejjel azonban már mást várna el a környezetük a fiúktól, ők azonban ragaszkodnak örök hobbijukhoz. Viszont csak ők segíthetnek az egyik környékbeli lánynak, aki a Mystery Teamet kéri fel, hogy nyomozzák ki, ki ölte meg szüleit. Jason, Charlie és Duncan pedig olyan világba csöppennek, melyről azt sem tudták, hogy létezik: a drog kartellek által irányított oakdale-i alvilágba.


Mystery TeamFilm adatlap

Eredeti cím: Mystery Team
Bemutató (USA): 2009. augusztus 28.
Magyar cím:
Magyar bemutató:
DVD megjelenés:
Műfaj: Vígjáték
Rendező: Dan Eckman
Forgatókönyvíró: D.C. Pierson, Donald Glover, Dominic Dierkes
Szereplők: Donald Glover, D.C. Pierson, Dominic Dierkes, Aubrey Plaza, Matt Walsh
Filmstúdió: Roadside Attractions


Mystery Team film képek:
Mystery Team előzetes /Trailer, HQ/Mystery Team előzetes #2 /Trailer B, HQ/Mystery Team film klippek /HQ/Kapcsolódó anyagok:


Hivatalos honlap


IMDb adatlap

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..