Monster High: Sokkolódva – trailerrel

0
553

Clawdeen arról álmodozik, hogy nyit egy szörnyen menő ruhaszalont, ahol a magukfajta mellett a normikat is szívesen látnák. Frankie rá is bukkan a tökéletes helyszínre, egy elhagyatott erőműre a város határain túl. A szörnycsajok, hogy elkerüljék a megrázó meglepetéseket, bevetik titkos fegyverüket: Twyla, a mumuslány bármilyen titokra fényt derít, a barátnők így időben rájönnek, hogy Moanica tönkre akarja tenni a nyitóünnepséget. Clawdeen, Frankie és a többiek azonban nem hagyják magukat, együttes erővel megakadályozzák, hogy az emberek városa sötétségbe boruljon, és megnyitják a legütősebb szalont, amit csak el lehet képzelni.


Monster High: Sokkolódva Film adatlap

Eredeti cím: Monster High: Electrified
Televíziós bemutató (USA): 2017. március 27.
Magyar cím és korhatár: Monster High: Sokkolódva (6)
Magyar bemutató:
DVD megjelenés (HUN): 2017. április 21.
Műfaj: Animáció
Rendező: Avgousta Zourelidi, Jun Falkenstein, René Veilleux
Forgatókönyvíró: Keith Wagner
Eredeti szinkronhangok: Debi Derryberry, Cassandra Morris, Celeste Henderson, Larissa Gallagher, Cristina Milizia, Jonquil Goode
Filmstúdió: Mattel Creations
Magyar forgalmazó: GHE-Bontonfilm


Monster High: Sokkolódva film képekMonster High: Sokkolódva eredeti nyelvű előzetes /trailer/Monster High: Sokkolódva film klipMonster High: Sokkolódva TV SpotKapcsolódó anyagok:


Monster High: Sokkolódva IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..