Miénk a világ nyereményjáték

0
139

Miénk a világA héten érkezik a mozikba Zac Efron és Emily Ratajkowski főszereplésével készült Miénk a világ című romantikus dráma, amely a DJ-k fiatalos és pörgős világába kalauzolja el a ézőket. A filmtrailer és a film hazai forgalmazója, a Freeman Film jóvoltából most 2 db divatos póló kerül kisorsolásra, melyeket megtekinthettek ITT.

A film tartalma: Tartalom: A DJ-k világába a nyerő belépő: egy laptop, némi tehetség és egy tuti sláger. Cole (Zac Efron) jövőképében nincs helye a felvételinek, sem a bölcsészkarnak, és eszében sincs diákhitellel lenullázni magát. Sokkal nagyra törőbb vágyai vannak: tömegeket akar megmozgatni a zenéjével. Bár a nagy fantáziálás még nem robbantotta ki a házibulik világából, ahol a haverjaival DJ-zik esténként, egy valamit határozottan tud: ki akar törni a középszerűségből.
Amikor egy partin megismerkedik a karizmatikus Jamesszel (Wes Bentley), elérkezik számára a nagy lehetőség. A tapasztalt DJ a szárnyai alá veszi Cole-t, bevezeti az ifjú titánt a mixelés apró trükkjeibe, megmutatja azokat a zenei alapokat, amelyekből végre össze tudja hozni saját, egyedi hangzású trackjét. Miközben Cole egyre közelebb kerül az álmaihoz, a magánélete felborulni látszik. Összerúgja a port a barátaival, és egyre közelebbi viszonyba kerül James barátnőjével, a gyönyörű Sophie-val (Emily Ratajkowski). Döntenie kell: a szerelmet és a haverokat választja, vagy a számára elrendelt utat követi, és a legmenőbb DJ válik belőle az elektronikus zenevilágban.

Hogy te legyél a a szerencsés nyertesek egyike, küldd el a cikk végén feltett kérdésre adott helyes választ “Miénk a világ” tárggyal 2015. szeptember 6., vasárnap 12 óráig a nyeremenyjatek.filmtrailer@gmail.com e-mail címre. A sorsolást követően a nyerteseket e-mail-en kiértesítjük, majd személyesen vehetik át nyereményeiket InterComnál.

A kérdés:
Melyik tavaly vetített mozifilmben szerepelt Emily Ratajkowski?

A) Rossz szomszédság
B) Mad Max
C) Holtodiglan


Miénk a világ film adatlap magyar előzetesselNINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ