Mi ez a cirkusz? – előzetessel

0
464

A különleges műfajú, a valóság és a fikció határán egyensúlyozó Mi ez a cirkusz? egyedülálló bepillantást ad hat fiatal artista és a világhírnév küszöbén álló magyar újcirkusz társulatuk, a Recirquel életébe, valamint egy előadás születésébe.
A több mint három éven át készült egész estés film sajátos nézőpontból, úgy mutatja be a lélegzetelállító produkciók szuperhőseit, ahogy egyébként sosem láthatjuk őket. Megtudhatjuk, hogy a közönséget ámulatba ejtő artisták a hétköznapokban valójában ugyanolyanok, mint mi: néha ők is félnek, fájdalmak gyötrik őket és vannak álmaik…például egy saját, mesebeli cirkuszról. A fiatalok félelmeit és vágyait rendhagyó helyszíneken, ipari kikötőben, romkocsmában, gyárnegyedben vagy éppen egy száz éves ház tetején forgatott, játékfilmes igényű fikciós jelenetekben dolgozták fel a film alkotói.


Mi ez a cirkusz?Film adatlap

Eredeti cím és korhatár: Mi ez a cirkusz? (12)
Mozibemutató (HUN): 2017. február 2.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Dokumentum
Rendező: Halász Glória
Forgatókönyvíró:
Szereplők: Biritz Ákos, Herczeg Richárd, Illés Renátó, Lakatos Leonetta, Pintér Áron, Veress Zsanett, Vági Bence
Filmstúdió: Fanatics Film, Filmfabriq
Magyar forgalmazó: Anjou Lafayette


Mi ez a cirkusz? film képekMi ez a cirkusz? magyar előzetes /trailer/Mi ez a cirkusz? film klipMi ez a cirkusz? TV SpotKapcsolódó anyagok:


Mi ez a cirkusz? IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..