Mélytengeri pokol – szinkronos előzetessel

0
8828

Mike Williamsnek (Mark Wahlberg), a Deepwater Horizon olajfúró torony vezető elektrotechnikusának ismét maga mögött kell hagynia feleségét (Kate Hudson) és kislányát. Ezúttal a Mexikói-öbölben megépített óriási úszó szigeten 125 kollégájával együtt (Kurt Russell, Dylan O’Brien és Gina Rodriguez) kell felügyelnie a munkálatokat. Mike hozzá van szokva a kemény munkakörülményekhez és a fizikai igénybevételhez, de ami egy április éjszakán vár rá, arra sem ő, sem a tornyon dolgozók nincsenek felkészülve.
Amikor a Deepwater Horizont üzemeltető BP olajcég egyik befolyásos embere (John Malkovich) a kétes teszteredményeket követően kierőszakolja a kísérleti fúrásokat, hirtelen veszélyes gázok törnek át a kutat lezáró betonon. A kifinomult biztonsági rendszer csődöt mond. Hatalmas robbanás rázza meg a tornyot, ami pillanatok alatt pusztító tűzviharrá fajul. Mike-nak és munkatársainak minden bátorságukra és lelkierejükre szükségük van, hogy kijussanak az áthatolhatatlan lángtengerből, és élve elhagyják a süllyedő tornyot.


Mélytengeri pokolFilm adatlap

Eredeti cím: Deepwater Horizon
Mozibemutató (USA): 2016. szeptember 30.
Magyar cím és korhatár: Mélytengeri pokol (12)
Magyar mozibemutató: 2016. szeptember 29.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2017. február 15.
Műfaj: Dráma, Katasztrófafilm
Rendező: Peter Berg
Forgatókönyvíró: Matthew Michael Carnahan, Matthew Sand
Szereplők: Mark Wahlberg, Kate Hudson, Kurt Russell, John Malkovich, Gina Rodriguez, Dylan O’Brian
Filmstúdió: Lionsgate
Magyar forgalmazó: Freeman Film


Mélytengeri pokol film képek


Mélytengeri pokol magyar szinkronos előzetes /trailer/Mélytengeri pokol film klipekMélytengeri pokol TV SpotKapcsolódó anyagok:


Mélytengeri pokol IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ