Megérkezett az év trailere – Batman Superman ellen

15
260

Batman Superman ellen az igazsag hajnalaTegnap délután a Comic-Con 2015-ön végre levetítették a mindenki által várt előzetest – a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala minden várakozást felülmúlóan egy több mint 3,5 perces trailert kapott, ami egyik pillanatról a másikra felrobbantotta az internet. Egyszerűen fantasztikus ez a drámai feszültség, amivel a két istenszerű szuperhős összecsapását becsomagolták, azt hiszem nyugodtan kijelenthetjük – az év trailerét láthatjuk.
Hőseink Szinopszis: Az istenszerű szuperhős irányíthatatlan tetteitől félve Gotham City rettenthetetlen igazságosztója kihívja Metropolis nagyra becsült, modernkori megmentőjét, miközben az egész világ azon tépelődik, milyen hősre is lenne igazából szükségük. Miközben Batman és Superman saját háborújukat vívják, egy új fenyegetés bukkan fel, ami nagyobb veszélybe sodorja az emberiséget, mint eddig bármikor.


Batman Superman ellen – Az igazság hajnala előzetes /trailer, Comic-Con 2015/
15 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Érdekes lesz de valahogy nem éreztem azt a “huha” dolgot.minden esetre kíváncsi leszek rá hogy tudják e hozni majd az acélember látvány világát.Remélem nem követik el a bosszúálok hibáját…

 2. Sziasztok!

  Húúúú ez nagyon jó trailer volt.

  De még mindig hiányolom az igazi összecsapást benne.
  Meg azt is hogy hogyan kerül bele a Csodanő, milyen szerepet kap ő is egy Hős szerepet kap vagy ő lesz az új fenyegetés vagy mi.

  Az tuti hogy 2016-ban az év filmje lesz.
  Szerintem Ben Affleck-ban nem fogunk csalódni, hozni fogja az elvárt alakítást.

  Nagyon várom már ezt a filmet hogy mozikban legyen, igaz addig még van vagy 9 hónap hátra de addig biztos még kapunk pár trailert a filmből.

  Várható az új trailer szinkronos verziója az oldalon?

  Üdv: Sunike27

 3. “De még mindig hiányolom az igazi összecsapást benne.
  Meg azt is hogy hogyan kerül bele a Csodanő, milyen szerepet kap ő is egy Hős szerepet kap vagy ő lesz az új fenyegetés vagy mi.”

  Én ennek inkább örülök, mármint, hogy nem árulnak el mindent a trailerekben. Maradjanak kérdőjelek, ettől csak még inkább nő a kíváncsiság a film iránt. 🙂

  BTW, észrevette más is, hogy Lex a trailerben egy zölden világító követ vizslat? Mi lehet az, ha nem kryptonit?

 4. Ez… nagyon ott van!
  Elképesztő hangulat, mint képben, ugyanúgy hangban, egyszerűen meg kellett néznem még egyszer.
  Nagyon várom már, hogy moziban leshessem!

  Ben Affleckre kb. a Holtodiglan óta másképp tekintek, jól fogja hozni az elvárt szintet, s szerintem a fölé is emelkedik majd. Akik hurrogták, meg kampányoltak ellene, azok pedig majd elszégyellhetik magukat!

  Az a nő, akit még meg-meg pillanthattunk, na ő számomra nagyon gagyi, de a filmben jól felépíthetik még a karakterét. Hajrá!

  Annak ellenére, hogy tudom, valójában Superman összecsomagolná Batmant, ahogy van semmi perc alatt: én Batman párti vagyok! Neki szurkolok, akármi legyen is! És ti? 🙂

 5. Valóban összeszedettebb trailer, kezdjük kapisgálni, mi baja Wayne-nek Superman-nel – az a zúzás és felhőkarcoló-rombolás vajon az első részre hivatkozás? a kislány pedig, akit ölel Wayne, netalántán a Csodanő? – amikor pedig Superman alászáll a bíróság épülete előtt – Superman lefelé, a kamera épp felfelé mozog -, én egészen megszédültem, szép operatőri munkára utal.

 6. A Holtodiglanban, nem Afleck vitte hátán a filmet, már bocsi Gondir, hanem Rosamund Pike. Afleck figuráját, még nagyon sok színész el tudta volna játszani. Nem kampányolok ellene, csak undort vált ki belőlem. A trailer látványos és ennyi..nem kell tőle elájulni..egy kis látvány, egy kis érzelem fokozás, a zene segítségével. Azt hiszem, van az a bizonyos felhőkarcolós jelenet, ahol Bruce Waynet, nagyon is túl játszotta. Nagyon nem örülök, én ennek a túldramatizáló új nyálas Batmannek. Megüti a szintet? Kiét? Az enyémet biztosan nem. Nem fogom elszégyellni magam, mert nekem ez a gárda nem tetszik, az élén Afleckkel…rohadtul nem örülök neki, hogy filmeken át, az elfuserált , hólyagfejű Batmant kell lesni, és hogy még jobban undorodjak, még majd ő is rendezi….még jó hogy, másféle Batmannel is találkozott már az ember…meg vannak Animék is a földön….amire át lehet pártolni

 7. “Nem kampányolok ellene”

  Ahhoz képest minden hozzászólásod a filmmel kapcsolatban arról szól, hogy mennyire utálod Afflecket, szerinted alkalmatlan a szerepre és a film már csak miatta is pocsék lesz. Miről is beszélünk? 😀 Ha el akarod venni mások kedvét a film megnézésétől, legalább vállald fel nyíltan, ne kamuzz.

 8. A trailer nem rossz de én a kész film megnézése után döntöm mondok véleményt.
  Darkcica nem értem az ellenszenved.Számomra még mindig csak 1 maszkos embert kell eljátszani nem is értem ezt a nagy imádat-utállatot.
  Nem 1 Robert de Niro-t kell megformálni az Ébredésekből.Kicsit túl van értékelve ez a batman szerep.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ