MARS Az utolsó napok – magyar előzetessel

6
931

Az első emberi legénységgel kivitelezett Mars-misszió utolsó napján Vincent Campbell (Liev Schreiber) a Tantalus bázis egyik asztronautája fantasztikus felfedezést tesz: olyan fosszíliákat talál, amelyek egyértelműen a bakteriális életre utalnak. Vincent azonban nem akar osztozni a dicsőségen a legénység többi tagjával, így a parancs ellenére egyedül indul küldetésre, hogy további bizonyítékokat találjon. Mintagyűjtés közben azonban a porózus talaj beszakad alatta, és egy mély barlangba zuhan. Kollégái összetörve, épphogy életben találnak rá, majd nem sokkal később egy másik társuknak is nyoma veszik. A csapat lassan rájön, hogy a halottnak hitt életforma talán mégis életben van, és ha nem érik el időben az űrhajót, talán mindannyiukkal végez… © Filmtrailer.hu


MARS Az utolsó napokFilm adatlap

Eredeti cím: The Last Days on Mars
Mozibemutató (UK): 2013. szeptember 19.
Magyar cím és korhatár: MARS Az utolsó napok (16)
Magyar bemutató: 2014. január 9.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Sci-fi
Rendezők: Ruairi Robinson
Forgatókönyvíró: Sydney J. Bounds, Clive Dawson
Főszereplők: Liev Schreiber, Romola Garai, Elias Koteas, Olivia Williams, Johnny Harris, Goran Kostić
Filmstúdiók: British Film Institute
Magyar forgalmazó: JIL Kft.


MARS Az utolsó napok film képek
MARS Az utolsó napok magyar feliratos előzetes /trailer/MARS Az utolsó napok film klipekMARS Az utolsó napok TV SpotKapcsolódó anyagok:


MARS Az utolsó napok IMDB adatlap


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Rengeteg régi ötletet gyúrtak itt egybe. Elszigetelt tudós csoport (volt valami sarkvidéken játszódó film ilyen felállással), marsi környezet, valószínűleg egy élősködő faj az emberi szervezetben, hirtelen megszakad a kapcsolat a külvilággal… ej ej nagyon ismerős dolgok ezek, de az előzetes alapján lehet még is működni fog! Kicsit olyan mintha újragondolták volna a Mars mentőakció c. filmet.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..