Magic Boys – Koltai Róbert új filmje Vinnie Jones-szal és Michael Madsen-nel

6
945

A vagány, kissé kincstári optimista Dávid és a pesszimista, bátortalan, befelé forduló Zoli pezsgőgyári munkásként dolgoznak vidéken. Ám egyszer mindenkinek eljön az ideje. Nekik is. Egyetlen nap alatt omlik össze minden, ami addig fontos volt a számukra, sőt, az életük is komoly veszélybe kerül. Mikor rejtélyes meghívót találnak, ami egy fél óra múlva induló magángépre szól, és homályosan beszél még valami fellépéssorozatról, valamint egy álom-gázsiról, nem tétováznak. A meneküléshez csupán annyit kell mondaniuk a reptéren: „Mi vagyunk a Magic Boys”. Ám azzal már csak Londonban szembesülnek, hogy mire is vállalkoztak: a „Magic Boys” valójában egy chippendale pár, megbízójuk pedig rettegett maffiafőnök, aki igazi profikra számít.


Magic BoysFilm adatlap

Magyar cím és korhatár: Magic Boys (16+)
Magyar bemutató: 2012. október 18.
DVD megjelenés (HUN): 2013. december 3.
Műfaj: Vígjáték
Rendező: Koltai Róbert
Forgatókönyvíró: Ivo Marloh, Orosz Dénes, Koltai Róbert, Füredi Zoltán, Pindroch Csaba
Szereplők: Pindroch Csaba, Szabó Győző, Vinnie Jones, Michael Madsen, Tamer Hassan, Mark Phelan, Jamelia Niela Davis, Tompos Kátya, Koltai Róbert, Hujber Ferenc, Nagy Sándor
Filmstúdió:


Magic Boys film képek
Magic Boys előzetes /trailer/Magic Boys TV SpotMagic Boys film klipKapcsolódó anyagok:


Magic Boys IMDB adatlap


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem szívesen károgok,de azt mondják inkább adjuk ki magunkból az ilyen dolgokat mint hogy elfojtsuk.Szóval ezek a Guy Richie-s elemek még az amerikai filmekben is erőltetettek,mert ez az angoloknak áll jól,és pláne nem a magyaroknak.Koltai Róbertet imádom becsülöm,éljen sokáig és alkosson mint színész.A 80-as években kilencvenes évek elején az általa játszott karakterek legendássá váltak jónéhány filmben.Rá kellene állni arra hogy megpróbáljunk vagy tipikus magyar filmeket gyártani amit a magyarok szeretnek és értenek,vagy olyan filmeket mint pl a Kontroll mely egyediséget próbál vinni a filmgyártásunkba.Ezek nekem nem hiányoznak,és nyilván egyet sem láttam az elmúlt évtized terméséből.

  2. Pindroch Csaba, Szabó Győző már nagyon uncsi. Egy kaptafára hozzák az összes karaktert, bár ez lehet azért van mert nem is írnak rájuk más moziszerepet. Igen, mert tuti hogy rájuk írták, casting meg csak azért volt, hogy az ifjoncok is elhihessék van esélyük. Színházban élvezhetőek de vásznon már rohadt unalmasak. Bár magyar filmet magyar közönség már csak két esetben néz meg sajnos:
    1. Ha van benne celeb.
    2. Ha leadja TV2 vagy az RTL Klub

  3. Fúú már most látom hogy ez nagyon kínos lesz. Lehet még a tavalyi SOS Love-ot is alul fogja múlni. Ja és a legnagyobb poén, hogy ennek a filmnek a készítői akartak plágiumpert indítani a Soderbergh-es Magic Mike ellen, ami még hozzánk, magyarokhoz képest is ultra nagy gáz volt…

  4. Pénteken láttam a filmet. Pindroch Csaba, Szabó Győző alakította a legnagyobbat a filmben. A két amerikai színész meg sem közelítette őket – többet vártam volna tőlük. És a film!? – egyszer nézhető, mint az összes többi magyar film mostanában!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..