Mad Max – A harag útja – magyar előzetessel

6
1205

A világvége olyan régen volt, hogy már alig akad, aki emlékezne rá. Az emberiség egykori dicsőségének hosszú ideje vége, a Föld egyetlen hatalmas sivatag; a kevés életben maradt kíméletlen gyilkossá, fosztogató ragadozóvá vált, és bármire képes, csak hogy egy nappal tovább bírja. De akadnak még olyanok, akik rendbe hozhatnák, ami, úgy tűnik, visszavonhatatlanul elromlott. Ketten vannak, és örök menekülés az életük. Az egyikük Max (Tom Hardy): hallgatag, harcos férfi, aki felesége és gyermeke halála után már csak a megbékélést keresi a vad káoszban. A másik Furiosa (Charlize Theron), a katonanő, aki úgy hiszi, túlélésének záloga az, ha eljut a sivatagon túlra, arra a tájra, ahol a gyerekkorát töltötte.


Mad Max - A harag útjaFilm adatlap

Eredeti cím: Mad Max: Fury Road
Mozibemutató (USA): 2015. május 15.
Magyar cím és korhatár: Mad Max – A harag útja (16)
Magyar bemutató: 2015. május 21.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2015. szeptember 16.
Műfaj: Akció, Thriller
Rendező: George Miller
Forgatókönyvíró: George Miller, Nick Lathouris, Brendan McCarthy
Szereplők: Tom Hardy, Charlize Theron, Rosie Huntington-Whiteley, Zoë Kravitz, Nicholas Hoult
Filmstúdió: Village Roadshow Pictures
Magyar forgalmazó: InterCom


Mad Max – A harag útja film képekMad Max – A harag útja magyar szinkronos előzetes /trailer/Mad Max – A harag útja film klipMad Max – A harag útja TV SpotKapcsolódó anyagok:


Mad Max – A harag útja imdb adatlap


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szerintem ez egy jó film volt számomra 2015 legjobb filmje ilyet még nem mondtam egyetlen 2015-ös filmre sem. Jurassic World,Bosszúállók 2,Halálos Iramban 7 filmek elbújhatnak nullák lettek ehhez a filmhez képest.Mondjuk tavaly sem láttam ekkora fenomenális filmet.Eszméletlen jó lett több benzin fogyott ebben a filmben mint a Halálos Iramban filmekben.A régi Mad Max filmek eléggé lassúak ehhez képest számomra 10/10 es a film. 2015 ÉV FILMJE !!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ