Lucia látomásai – trailerrel

0
46

Tartalom: A fiatal olasz nő, Lucia élete nem könnyű: egyedül neveli tizenéves lányát, bonyolult a párkapcsolata, és folyton aggódnia kell a munkája miatt is. Földmérőként építkezésekhez méri fel a földterületeket, de egy nap gyerekkorának fontos helyszínén, egy gyönyörű hegyoldalban rájön arra, hogy a rosszul megrajzolt térképek miatt veszélybe kerülhet az érintetlen táj. Hirtelen különös dolgokra lesz figyelmes, és maga sem tudja, a képzelete játszik-e vele, vagy a semmiből megjelenő furcsa külföldi asszony képében valóban Szűz Mária jelenik-e meg előtte. Látomásainak hatására hősies harcba kezd elveiért. Az érzékeny és kitartó Lucia a végsőkig küzd azért, hogy megmentse az idilli völgyet, amelyben felnőtt.


Lucia látomásaiFilm adatlap

Eredeti cím: Troppa grazia
Mozibemutató (Olasz): 2018. november 22.
Magyar cím és korhatár: Lucia látomásai (12)
Magyar bemutató: 2018. november 29.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Dráma, Vígjáték
Rendező: Gianni Zanasi
Forgatókönyvíró: Gianni Zanasi, Giacomo Ciarrapico
Szereplők: Alba Rohrwacher, Elio Germano, Giuseppe Battiston, Hadas Yaron, Carlotta Natoli
Filmstúdió: Rai Cinema
Magyar forgalmazó: Cirko Film


Lucia látomásai film képek
Lucia látomásai eredeti nyelvű előzetes /trailer/Lucia látomásai eredeti nyelvű, angol feliratos film klipLucia látomásai TV SpotKapcsolódó anyagok:


Lucia látomásai IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..