Csúcshatás /Limitless/

8
563

Eddie Morra (Bradley Cooper) könyves szerző, aki éppen író válságban került legújabb könyve kapcsán, azonban pillanatok alatt megváltozik az élete, amikor egy ismerőse egy vadontatúj gyógyszert szerez be neki, ami segítségével agykapacitása 100%-át ki tudja használni. Idegrendszerének minden szinapszisa lánga borul, minden, ami életében látott, halott vagy olvasott újra elérhetővé válik számára. Egy nap alatt képes lesz egy nyelvet elsajátítani, a legkomplexebb matematikai egyenleteket is kisujjból megoldja, sőt bárkit képes lesz elcsábítani, akivel szóba elegyedik – mindaddig, míg folyamatosan szedi a még tesztelés előtt álló szert.
Eddie hamarosan a Wall Street császára lesz, és felkelti a figyelmét egy pénzügyi mogulnak, Carl Van Loon (Robert De Niro) is, aki tanácsadónak hívja a világ legnagyobb cégkomplexumához létrejövetelének lebonyolításához. Eddie-re azonban olyan emberek is felfigyelnek, akik maguknak akarják a szert, ráadásul a drog brutális mellékhatásai is kezdenek rajta jelentkezni… © filmtrailer.hu


Csúcshatás /Limitless/Film adatlap

Eredeti cím: Limitless
Bemutató (USA, DVD): 2011. március 18.
Magyar cím: Csúcshatás
Magyar bemutató: 2011. április 7.
DVD megjelenés (HUN): 2011. augusztus 10.
Műfaj: Thriller
Rendező: Neil Burger
Forgatókönyvíró: Leslie Dixon
Szereplők: Bradley Cooper, Robert De Niro, Abbie Cornish, Anna Friel, Tomas Arana
Filmstúdió: Relativity Media


Csúcshatás /Limitless/ képek:
Csúcshatás /Limitless/ előzetes /Trailer, HQ-HD/Csúcshatás /Limitless/ Super Bowl SpotCsúcshatás /Limitless/ film klipek /jelenetek/Kapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap


8 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..