Likvidálva /The Expatriate/ – magyar előzetessel

2
472

Ben Logan (Aaron Eckhart) a CIA exügynöke lányával (Liana Liberato) Brüsszelbe költözik és egy mulitnacionális cég biztonsági szakértőjeként vállal munkát. Egy reggel váratlan események sorozatával szembesül: cégét megszüntetik, bankszámláit törlik, kollégái eltűntek és munkatársa az életére tör. Rádöbben, hogy egy nemzetközi összeeskűvés egyik célpontjaként őt és lányát bizonyos körök likvidálni akarják. Az európai nyugodt élet reménye pillantok alatt szertefoszlik és az exügynöknek ismét a túlélésre és lánya biztonságára kell koncentrálnia. Az életüket fenyegető sorozatos merényleteket kicselezve Ben egy segítővel (Olga Kurylenko) nyomozni kezd. Az összeesküvés szálai a szövevényes és sok titokkal terhelt múltba vezetnek…


LikvidálvaFilm adatlap

Eredeti cím: The Expatriate
Mozibemutató (Taiwan): 2012. szeptember 21.
Magyar cím és korhatár: Likvidálva (16)
Magyar bemutató: 2013. április 11.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Akció, Thriller
Rendező: Philipp Stölz
Forgatókönyvíró: Arash Amel
Szereplők: Aaron Eckhart, Olga Kurylenko, Liana Liberato
Filmstúdió: Informant Media


Likvidálva képek
Likvidálva magyar feliratos előzetes /trailer/Likvidálva TV SpotLikvidálva film klipKapcsolódó anyagok:


Likvidálva IMDB adatlap


2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Elrabolva, Elárulva, Likvidálva. Most ez lett a trend? Még jobb lenne ha benne volna a cimben a született vagy a gyilkos jelző. A film viszont érdekesnek tünik és megér majd egy próbát.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..