Lesz ez még így se!

1
3012

Isten mentsen mindenkit Melvintől, a gyerekek és kutyák rémétől, a szomszédok életének megkeserítőjétől, a pincérek mumusától. Melvin ugyanis kétségtelenül a világ legkiállhatatlanabb alakja, akinek beteges mániáitól eddig még mindenki falramászott.
Talán örökre meg is maradna mogorva magányában, ha szomszédját, a széplelkű festőművészt ki nem rabolnák, és felismerhetetlenné nem vernék. De Simon kórházba kerül, és bájos kiskutyája – aki korábban Melvin jóvoltából már belülről is megismerkedhetett a szemétledobó rejtelmeivel – egyedül marad. Simon erélyes műkereskedő barátja nyomós érvekkel győzi meg Melvint, hogy ő az egyetlen, aki gondját viselhetné az ebnek.
Az embergyűlölő férfi steril kis világát másfelől is veszély fenyegeti, Carol, a bájos pincérnő személyében. Melvin kétségbeesetten igyekszik fenntartani jól bevált elviselhetetlenségét, de ez egyre kevésbé sikerül neki…


Lesz ez még így seFilm adatlap

Eredeti cím: As Good as It Gets
Mozibemutató (USA): 1997. december 25.
Magyar cím és korhatár: Lesz ez még így se! (12)
Magyar bemutató: 1998. március 12.
Blu-ray/DVD megjelenés (HUN): 2013. április 24. / 2018. március 1.
Műfaj: Dráma, Vígjáték, Romantikus
Rendező: James L. Brooks
Forgatókönyvíró: Mark Andrus, James L. Brooks
Szereplők: Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear, Cuba Gooding Jr.
Filmstúdió: TriStar Pictures


Lesz ez még így se képek
Lesz ez még így se előzetes /trailer/Lesz ez még így se TV SpotLesz ez még így se film klipKapcsolódó anyagok:


Lesz ez még így se IMDB adatlap


1 hozzászólás

  1. Ez a nagy erejű, igényes film, mely sok jelenetében a fintor mögé bújtatott elejtett pillanatokkal érzékletesen megmutatja egy ember jobbá válását: igazi művészet. James L. Brooks nagy sikerű művében Jack Nicholson élete egyik legjobb alakítását nyújtja: a mániákus, kiállhatatlan manhattani író szerepét rá szabták.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..