Legendás állatok és megfigyelésük – szinkronos előzetessel

1
7317

1926, New York. A varázslók világát veszély fenyegeti. Titokzatos lények végeznek pusztítást az utcákon. Félő, hogy a rombolással kiszolgáltatják a varázslótársadalmat a mugliknak, vagy ahogy Amerikában nevezik őket, magnixoknak, közöttük is az Új Salemiek nevű fanatikus csoportnak, akik felesküdtek a mágikus világ megsemmisítésére. Mindennek tetejébe nyoma vész Gellert Grindelwaldnak, a hatalmas sötét varázslónak, aki lerombolta fél Európát, majd felszívódott… senki sem tudja, hová.
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) magizoológus (vagyis a mágikus állatok tudósa) a varázslatos teremtmények felkutatására és megmentésére irányuló expedíciójának utolsó állomásaként érkezik az amerikai nagyvárosba, mit sem sejtve a növekvő veszedelemről. Göthe az útja során fellelt állatok közül néhányat biztonságosan elzárt megtévesztően jellegtelen bőröndjének mágikus rekeszeiben, vagy ha úgy tetszik, titkos dimenzióiban. Igen ám, de egy gyanútlan magnix, Jacob Kowalski véletlenül kienged a bőröndből néhány bestiát, és azok rászabadulnak a városra, amelyet nélkülük is elég csapás ért. Több sem kell Tina Goldsteinnek, az egykori aurornak, aki a Titokvédelmi Alaptörvény megszegése láttán akcióba lendül, hogy megfékezze a szörnyeket, és így visszaszerezze nyomozói pozícióját.


Legendás állatok és megfigyelésükFilm adatlap

Eredeti cím: Fantastic Beasts and Where to Find Them
Mozibemutató (UK): 2016. november 18.
Magyar cím és korhatár: Legendás állatok és megfigyelésük (12)
Magyar mozibemutató: 2016. november 17.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2017. március 29.
Műfaj: Kaland, Fantasy
Rendező: David Yates
Forgatókönyvíró: J.K. Rowling
Szereplők: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller, Colin Farrell, Ron Perlman, Jon Voight
Filmstúdió: Warner Bros.
Magyar forgalmazó: Intercom


Legendás állatok és megfigyelésük mozifilm képek


Legendás állatok és megfigyelésük mozifilm magyar szinkronos előzetesek /trailer/Legendás állatok és megfigyelésük film klipekLegendás állatok és megfigyelésük mozifilm TV SpotKapcsolódó anyagok:


Legendás állatok és megfigyelésük IMDB adatlap


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ