Kung Fu Panda 2 – magyar előzetessel

11
654

Pó álma beteljesült: ő lett a Sárkányharcos. Együtt védi a Béke Völgyét barátaival és harcostársaival, az Őrjöngő Ötössel: Tigrissel, Majommal, Daruval, Sáskával és Viperával.
Ám új veszedelem bukkan fel az országban, egy félelmetes gonosztevő, aki egy titkos, kivédhetetlen fegyverrel akarja meghódítani Kínát és elpusztítani a kung fut. Pó és az Őrjöngő Ötösre feladata, hogy keresztülutazzák Kínát, szembenézzenek a fenyegetéssel, és legyőzzék azt.
De hogy semmisíthet meg Pó egy olyan fegyvert, ami képes megsemmisíteni a kung fut? A múltjába kell néznie, és fel kell tárnia eredetének rejtélyes titkait – csak így lesz képes felszabadítani magában azt az erőt, amelyre szüksége lesz a sikerhez.


Kung Fu Panda 2Film adatlap

Eredeti cím: Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom
Bemutató (USA): 2011. május 26.
Magyar cím: Kung Fu Panda 2.
Magyar bemutató: 2011. június 2.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2011. december 1.
Műfaj: Animációs, Rajzfilm, Családi
Rendező: Jennifer Yuh Nelson
Forgatókönyvírók: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Szereplők: Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, James Hong, Gary Oldman, Michelle Yeoh, Jean-Claude Van Damme
Filmstúdió: DreamWorks Animation


Kung Fu Panda 2/ Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom/ film képek:
Kung Fu Panda 2/ Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom/ magyar előzetes /Teaser Trailer, szinkronos/Kung Fu Panda 2/ Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom/ TV Spot:Kung Fu Panda 2 /Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom/ Film klipKapcsolódó anyagok:


Kung Fu Panda 2 IMDb adatlap


11 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..