Különvélemény /Minority Report/

0
1190

2054, Washington. Nincs többé gyilkosság, a jövő előre látható, a három csalhatatlan látnok víziói alapján az Igazságügyi Minisztérium elitalakulata, a Bűnmegelőző Osztag még azelőtt lecsap a bűnösökre, hogy elkövették volna tettüket. Ez az ország legfejlettebb rendőri szervezete, és senki sem dolgozik érte olyan keményen, mint vezetője, John Anderton parancsnok (Tom Cruise). Anderton mélyen hisz a rendszerben, és kételkedésre nincs is semmi oka…egészen addig, amíg maga is gyanúsítottá nem válik. A helyszín ismeretlen, az áldozat arca is, a gyilkos azonban, semmi kétség, ő maga. Csupán 36 órája van, hogy tisztázza magát, és választ találjon a kérdésre: lehet, hogy a Pre-Cogok mégis tévedhetnek?


KülönvéleményFilm adatlap

Eredeti cím: Minority Report
Bemutató (USA): 2002. június 21.
Magyar cím: Különvélemény
Magyar bemutató: 2002. szeptember 12.
DVD megjelenés (HUN): 2003. május 6.
Blu-ray megjelenés (HUN): 2010. május 5.
Műfaj: Akció, Krimi, Sci-fi, Thriller
Rendező: Steven Spielberg
Forgatókönyvírók: Scott Frank, Jon Cohen (Philip K. Dick regénye)
Szereplők: Tom Cruise, Max Von Sydow, Colin Farrell, Neal McDonough, Jessica Capshaw, Steve Harris, Patrick Kilpatrick, Samantha Morton
Filmstúdió: DreamWorks Pictures


Különvélemény /Minority Report/ film képek:
Különvélemény /Minority Report/ előzetes #1 /Trailer, HQ/Különvélemény /Minority Report/ előzetes #2 /Trailer, HQ/Különvélemény /Minority Report/ TV SpotKülönvélemény /Minority Report/ film klippekKapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..