Köpök a sírodra /I Spit On Your Grave/

6
1618

A film Meir Zarchi 1978-as kultikus horrorjának a Day of the Woman-nak a feldolgozása (magyarul ez szintén a Köpök a sírodra címet kapta), és egy fiatal írónő, Jennifer Hills (Sarah Butler) történetét meséli el. Jennifer új könyvön dolgozik, és a nyüzsgő nagyvárosi élet nem igazán kedvez az írásnak, így egy időre kiköltözik egy kis csendes erdei házikóba. A helyieknek azonnal feltűnik a csinos lány, és néhány férfi egyik éjjel rátámad, hogy megijessze. A éjszaka egy brutális rámálommá válik Jennifer számára, akit megvernek, megkínoznak, megaláznak, és végül otthagyják meghalni. De az elkövetők arra nem számítanak, hogy a lány túléli a borzalmakat, és elhatározza, hogy kegyetlen bosszút áll az őt ért sérelmekért.


Köpök a sírodra /I Spit On Your Grave/Film adatlap

Eredeti cím: I Spit On Your Grave
Bemutató (USA): 2010. október 8.
Magyar cím: Köpök a sírodra
Magyar bemutató:
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Horror, Thriller
Rendező: Steven R. Monroe
Forgatókönyvíró: Steven R. Monroe
Szereplők: Sarah Butler, Rodney Eastman, Jeff Branson, Daniel Franzese, Chad Lindberg, Andrew Howard
Filmstúdió: Anchor Bay Films


Köpök a sírodra /I Spit On Your Grave/ film képek:
Köpök a sírodra /I Spit On Your Grave/ magyar feliratos előzetes /Trailer/Köpök a sírodra /I Spit On Your Grave/ előzetes /Trailer, HQ/Köpök a sírodra /I Spit On Your Grave/ előzetes #2 /Trailer B, HQ/Köpök a sírodra /I Spit On Your Grave/ TV Spot /HQ/Köpök a sírodra /I Spit On Your Grave/ film klip /HQ/Kapcsolódó anyagok:


Hivatalos honlap


IMDb adatlap

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem gondoltam volna, hogy a Pro4 csatorna fogja leadni, főleg nem azt, hogy vágatlanul. 🙂 Csak azt nem tudom, hogy miért nem érdekelte egyik mozi csatornát se a szinkronizálása.. Jöhet DVD-n!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..