Könyvesbolt a tengerparton – magyar előzetessel

0
218

Tartalom: Anglia, 1959. A különös nő, Florence (Emily Mortimer) könyvesboltot akar nyitni a festői tengerparti kisvárosban. A helyi előkelőségeknek nem tetszik ez az ötlet, és eleinte az angol felső középosztályhoz méltó udvariassággal, majd egyre kíméletlenebb módszerekkel igyekeznek megakadályozni Florence terveit. Az eltökélt nő nem törődik velük, és megnyitja a hangulatos boltot, ahová eleinte bátortalanul, majd egyre gyakrabban térnek be a városka lakói. A helység nagyasszonya, Violet Gamart (Patricia Clarkson) azonban nem adja fel, és még a parlamentig is elmegy a könyvesbolt elleni hadjáratában. Florence azonban nem várt szövetségre talál a város egyik elvonultan élő, különc lakójában, az ódon és kísérteties udvarházban lakó, megközelíthetetlen Edmund Brundishban (Bill Nighy)…


Könyvesbolt a tengerpartonFilm adatlap

Eredeti cím: The Bookshop
Mozibemutató (UK): 2018. június 29.
Magyar cím és korhatár: Könyvesbolt a tengerparton (12)
Magyar bemutató: 2018. augusztus 30.
DVD megjelenés (HUN):
Műfaj: Dráma
Rendező: Isabel Coixet
Forgatókönyvíró: Isabel Coixet, Penelope Fitzgerald (könyv)
Szereplők: Emily Mortimer, Bill Nighy, Hunter Tremayne, Honor Kneafsey, Frances Barber
Filmstúdió: Green Films
Magyar forgalmazó: Cirko Film


Könyvesbolt a tengerparton film képek
Könyvesbolt a tengerparton magyar feliratos előzetes /trailer/Könyvesbolt a tengerparton film klipKönyvesbolt a tengerparton TV SpotKapcsolódó anyagok:


Könyvesbolt a tengerparton IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..