Karate kölyök /The Karate Kid (1984)/

0
1267

Daniel Larusso (Ralph Macchio) édesanyjával New Jerseyből Kaliforniába költözik. A fiúnak nem tetszik az új környezet, ahol nincsenek barátai, viszont ellenségekre hamar szert tesz. Kiszemel egy aranyos lányt, Ali Millst (Elisabeth Shue), csakhogy ezzel útjába kerül a helyi karatesuli legjobbjának, aki a haverjaival együtt jól helybenhagyja Danielt. Ekkor siet segítségére az öreg Miyagi (Pat Morita), akiről kiderül, hogy az egyik legnagyobb karatemester, de mivel nem talált magának méltó utódot, így felhagyott az oktatással. Miyagi összebarátkozik a fiúval, és hamar rájön, hogy Daniel nemcsak a karate fogásainak, hanem a harci művészetek egész filozófiájának elsajátítására is alkalmas, így méltó lehet arra, hogy az örökébe lépjen.


Karate kölyök /The Karate Kid/Film adatlap

Eredeti cím: The Karate Kid
Bemutató (USA): 1984. június 22.
Magyar cím: Karate kölyök
Magyar bemutató:
DVD megjelenés (HUN): 2001. augusztus 28.
Blu-ray megjelenés (HUN): 2010. szeptember 1.
Műfaj: Akció, Sport
Rendező: John G. Avildsen
Forgatókönyvíró: Robert Mark Kamen
Szereplők: Ralph Macchio, Pat Morita, Elizabeth Shue, Martin Kove, Randee Heller, William Zabka
Filmstúdió: Columbia Pictures


Karate kölyök /The Karate Kid/ film képek:
Karate kölyök /The Karate Kid/ előzetes /Trailer, HQ/Karate kölyök /The Karate Kid/ film klippek /HQ/Kapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..