Karácsony Artúr – szinkronos előzetessel

5
478

Sok mindent tudunk már a világról, de a tudomány még mindig adós néhány nagy kérdés megválaszolásával. Ezek közül is a legtitokzatosabb: hogyan tud a télapó egyetlen éjszaka alatt annyi gyerekszobába bejutni? Most végre itt a válasz: tökéletes, katonás szervezéssel, melynek sikerében több millió, a terepen dolgozó krampuszra, egy óriási, szuperszonikus szánra és egy tökéletesen működő parancsnoki bázisra van szükség. De hiába segít a fejlett technológia, néha mindenütt becsúszik egy kis hiba.
Hatszáz millió gyerek rendben megkapja az ajándékot, egyetlen kisfiú viszont semmit nem talál a csizmájában. A Mikulás és parancsnokhelyettese (mellesleg elsőszülött fia), Steve ezt elfogadhatóan kis hibának találja, ám Steve öccse, Karácsony Artúr nem tud belenyugodni. És a saját szakállára beindít egy hibakijavító-akciót: amivel számtalan bajt, félreértés, balesetet okoz.


Karácsony Artúr /Arthur Christmas/Film adatlap

Eredeti cím: Arthur Christmas
Bemutató (USA): 2011. november 23.
Magyar cím: Karácsony Artúr
Magyar bemutató: 2011. november 24.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2012. november 14./2016. február 23.
Műfaj: Animációs
Rendező: Sarah Smith, Barry Cook
Forgatókönyvíró: Peter Baynham, Sarah Smith
Szereplők: James McAvoy, Hugh Laurie, Jim Broadbent, Will Sasso, Imelda Staunton
Filmstúdió: Aardman Animations, Sony Pictures Animation


Karácsony Artúr /Arthur Christmas/ film képek:
Karácsony Artúr /Arthur Christmas/ magyar szinkronos előzetes /trailer/Karácsony Artúr /Arthur Christmas/ TV SpotKarácsony Artúr /Arthur Christmas/ film klipKapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap


5 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ