Justin, a hős lovag – magyar előzetessel

1
596

Valahol egy messzi-messzi királyságban a bürokraták hozzák a törvényeket, a szabályok uralkodnak mindenen, és már a lovagoknak is rég nyoma veszett. Az ifjú legénynek, Justinnak azonban minden vágya, hogy belőle is olyan hős lovag váljon, mint egykoron nagyapja volt. Apja, Reginald, a királynő főtanácsadója azt akarja, hogy fia a nyomdokaiba lépjen, és az ügyvédi pályát válassza.
Justin egy nap meglátogatja a nagymamáját, aki olyan ösztönzően hat rá, hogy hirtelen indíttatásból búcsút int mindenkinek, és maga mögött hagyva az otthonát elindul, hogy megtanulja a lovagi mesterséget, és megkeresse nagyapja elveszett kardját. Kalandos útján találkozik a gyönyörű és bátor Taliával, a szószátyár varázslóval, Melquiades-szel, a jóképű Sir Clore X-szel, és a három szerzetessel, akik Valour lovagjainak ősi módszereivel, és intelmeivel készítik fel Justint a lovagi életre.
A kétbalkezes lovagjelölt nem is sejti, hogy miközben sárkányon tanul repülni, és kardforgató edzésekre jár, Sir Herkules hadseregével elfoglalta az otthonát, és ráadásul azzal fenyegetőzik, hogy elpusztítja az egész királyságot. De Justin ezt nem nézi tétlenül: a legkevésbé hősies hős telve bátorsággal, és erővel bebizonyítja, hogy szembe tud nézni a sorsával, és barátaival együtt le tudja győzni a gonosz uralkodót és seregét. Mert ez egy új korszak kezdete, új hősökkel.


Justin, a hős lovagFilm adatlap

Eredeti cím: Justin and the Knights of Valour
Mozibemutató (Spanyol): 2013. szeptember 20.
Magyar cím és korhatár: Justin, a hős lovag (BA)
Magyar bemutató: 2013. november 14.
DVD megjelenés (HUN): 2014. március 19.
Műfaj: Animációs, Rajzfilm, Kaland
Rendező: Manuel Sicilia
Forgatókönyvíró: Matthew Jacobs, Manuel Sicilia
Szereplők: Freddie Highmore, Antonio Banderas, Michael Culkin, Tamsin Egerton, Stephen Hughes, Lloyd Hutchinson,
Saoirse Ronan
Filmstúdió: Aliwood Mediterráneo Producciones
Magyar forgalmazó: Pro Video Film


Justin, a hős lovag film képek
Justin, a hős lovag magyar előzetes /trailer/Justin, a hős lovag film klipJustin, a hős lovag TV SpotKapcsolódó anyagok:


Justin, a hős lovag IMDB adatlap


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ