Jumanji: Vár a dzsungel – új előzetessel

0
3303

Tartalom: A történelem nem ismétli magát, de néha újra próbálkozik. Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket – de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká: Spencer, a nagy gémer izomagyú kalandorrá válik (Dwayne Johnson), a focista Fridge „elveszti teste felső ötven centijét”, cserébe okos lesz, mint Einstein (Kevin Hart), a nagymenő bombázó csajból középkorú, pocakos prof. válik (Jack Black), a nünüke Martha viszont vagány harcos nővé alakul (Karen Gillan).
Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.


Jumanji: Vár a dzsungelFilm adatlap

Eredeti cím: Jumanji: Welcome to the Jungle
Mozibemutató (USA): 2017. december 21.
Magyar cím és korhatár: Jumanji: Vár a dzsungel (12)
Magyar mozibemutató: 2017. december 21.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2018. április 27.
Műfaj: Családi, Vígjáték, Kaland
Rendező: Jake Kasdan
Forgatókönyvíró: Chris McKenna
Szereplők: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Nick Jonas, Bobby Cannavale
Filmstúdió: Sony Pictures
Magyar forgalmazó: InterCom


Jumanji: Vár a dzsungel mozifilm képekJumanji: Vár a dzsungel magyar szinkronos előzetes /trailer/Jumanji: Vár a dzsungel új, angol nyelvű előzetes /trailer/Jumanji: Vár a dzsungel film klipJumanji: Vár a dzsungel TV SpotKapcsolódó anyagok:


Jumanji: Vár a dzsungel IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.