John Wick – magyar előzetessel – Keanu Reeves új filmje

4
1124

John Wick (Keanu Reeves) nyugodt életre vágyik. Magányosan akarja tölteni a napjait: kutyája, sportkocsija, üres, hideg lakása éppen elég neki – nincs szüksége többre.
De egy nyugdíjas bérgyilkos nem pihenhet. És amikor bántják, ő sem marad tétlen. Előveszi rég elrejtett fegyvereit, és elindul véres bosszúhadjáratára.
Egyetlen ember harcol gengszterek és bérgyilkosok egész hadserege ellen, New York pedig valódi csatatérré válik. És az őrült, véres ütközetben mégsem egyértelmű, ki fog győzni: a gyilkosok légiója vagy a magányos harcos. Hiszen ő John Wick…


John WickFilm adatlap

Eredeti cím: John Wick
Mozibemutató (USA): 2014. október 24.
Magyar cím és korhatár: John Wick (18)
Magyar bemutató: 2014. november 13.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2015. május 21.
Műfaj: Akció, Bűnügyi, Thriller
Rendező: Chad Stahelski, David Leitch
Forgatókönyvíró: Derek Kolstad
Szereplők: Keanu Reeves, Adrianne Palicki, Willem Dafoe, Bridget Moynahan, Ian McShane, Jason Isaacs
Filmstúdió: Summit Entertainment
Magyar forgalmazó: Intercom


John Wick film képekJohn Wick magyar szinkronos előzetes /trailer/John Wick film klipJohn Wick TV SpotKapcsolódó anyagok:


John Wick IMDB adatlap


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Olyan mint a Megtorló c-film első része tartalma ugysn az .felés minden hol meghal utánna jön a megtorlás uncsi hogy koppintanak filmeket persze más szereplőkkel adják el.

  2. Tegnap megnéztem.Szegénynek valószínűleg elfogyott a pénze,hogy ilyen filmet elvállalt.A történet borzasztó gyenge,kb.300embert legyilkolászik a film alatt.Valószínű,hogy ebből sem lesz Oscar díj.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ