Insidious: Az utolsó kulcs – magyar előzetessel

0
2959

Tartalom: Elise Reiner a sötétség elleni harcra tette fel az életét. A paranormális ügyeket vizsgáló, látnoki képességű asszony tudja, hogy ahányszor szembefordul a világunkba átjutó démonokkal, annyiszor csökken az életereje, míg végül semmi sem marad belőle, és ő meghal – de legalább megvédte azokat, akik a segítségére szorultak.
Ez a történet ismét a Gonosz elleni harc frontvonalába vezeti vissza nézőit, méghozzá abba a házba, amelyről a szelleműző csapat biztosan nem sejtette, hogy egyszer az útjukba akad: Elise szülőházába.
Amikor egy kétségbeesett férfi hívja őket, a szemük se rebben. Ám amikor elárulja, hogy hol dúlják fel ártó jelenések egy békés család otthonát, Elise megrémül: hiszen abban a házban töltötte nehéz gyerekkorát, és most szembe kell néznie a szellemek mellett a múltjával is.
Ő és a társai is érzik, hogy ha vállalják a megbízást, bezárul a kör, és ez az eset mindannyijuk számára az utolsó lehet. Hiszen a kezdet egyben a vég is – a rájuk váró démon mindig is tudta, hogy egyszer viszontlátja még Elise-t, és egy eget-földet megrázó küzdelem során leszámolhat vele.

Insidious: Az utolsó kulcsFilm adatlap

Eredeti cím: Insidious: The Last Key
Mozibemutató (USA): 2018. január 5.
Magyar cím és korhatár: Insidious: Az utolsó kulcs (16)
Magyar bemutató: 2018. január 4.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2018. május 18.
Műfaj: Horror
Rendező: Adam Robitel
Forgatókönyvíró: Leigh Whannell
Szereplők: Kirk Acevedo, Spencer Locke, Josh Stewart, Josh Stewart, Lin Shaye, Spencer Locke
Filmstúdió: Blumhouse Productions,
Magyar forgalmazó:InterCom


Insidious: Az utolsó kulcs mozifilm képek
Insidious: Az utolsó kulcs magyar szinkronos előzetes /trailer/Insidious: Az utolsó kulcs film klipInsidious: Az utolsó kulcs TV SpotKapcsolódó anyagok:


Insidious: Az utolsó kulcs IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..