Ideglelés Csernobilban (16+)

20
1284

Hat ifjú és kalandvágyó turista úgy dönt, lelépnek a jól kitaposott ösvényről, és felbérelnek egy “extrém túra” vezetőt, aki minden intelmet figyelmen kívül hagyva Pripyat városába vezeti őket, ahol korábban a Chernobyl-i reaktor dolgozói éltek, ám a katasztrófát követően kiürítették és azóta is lakatlan. Egy rövid felfedezőkörút alatt két dolog is történik velük: ott ragadnak a városban, és rájönnek, hogy még sincsenek egyedül…
A film Oren Peli, a Paranormal Activity kitalálójának eredeti sztorija alapján készül.


Ideglelés CsernobilbanFilm adatlap

Eredeti cím: Chernobyl Diaries
Mozibemutató (Francia): 2012. május 25.
Magyar cím és korhatár: Ideglelés Csernobilban (16+)
Magyar bemutató: 2012. június 21.
DVD megjelenés (HUN): 2013. február 13.
Műfaj: Horror, Thriller
Rendező: Bradley Parker
Forgatókönyvíró: Shane Van Dyke, Carey Van Dyke
Szereplők: Jonathan Sadowski, Devin Kelley, Jesse McCartney, Olivia Dudley, Nathan Phillips, Ingrid Bolso Berdal
Filmstúdió: Warner Bros Pictures


Ideglelés Csernobilban képek
Ideglelés Csernobilban előzetes /trailer/Ideglelés Csernobilban film klipIdeglelés Csernobilban TV SpotKapcsolódó anyagok:


Ideglelés Csernobilban IMDB adatlap


20 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Igazi ínyencfalat lehet azoknak, akik vevők az ilyen ijesztegetésekre. A Paranormal filmek engem nem győztek meg, de ennek a trailere el kell ismernem jól sikerült, és már talán a helyszínválasztásból eredő sok-sok remélhetőleg kihasználásra került ötlet miatt is megérhet egy misét.

  2. szepherceg: Igen, mi is felfedeztük, hogy a neten keringő magyar plakáton 12-es karika van, de a forgalmazó, a Fórum Hungary oldalán a korhatárnál 16 éven felülieknek szerepel. Vagy elnyomtatott plakát vagy valami házilag barkácsolt terjeng a neten, sajnos, mi is ezt találtuk egyelőre.

  3. pár napja barátnőmmel megnéztük, és körübelül egymásba kapaszkodva, éltünk át pár jelenetet, én a felénél személy szerint durván elkezdtem remegni, pedig láttam ennél durvábbat is már…

  4. ja, és többen is mondtátok a stalkert, a filmre gondoltatok ugye?? mert azt imádom, jó kár volt hogy olyan hosszúra elhúzták de én pont ezért vártam annyira a végét!

  5. primbledon: Köszi az infót, már be akartam írni, hogy látta-e már valaki a filmet, és hogy hogy tetszett. Én is szívesen megnéztem volna, idő és pénz hiányában marad a DVD. A Stalker film esetében bennem pusztán annyi maradt meg, hogy egy fickó egy mezőn madzagra csomózott anyacsavart hajigál, meg tele van iszonyú hosszú snittekkel (pedig általában szeretem a művészfilmeket is).

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..