Hupikék törpikék 3D – magyar előzetessel

24
905

Egy alkalommal, amikor Hókuszpók a törpöket kergeti, egy portálon át átkerülnek varázslatos világukból egyesen a miénkbe, egészen pontosan New Yorkba, a Central Parkba. A térdig sem érő apróságoknak a világ egyik legnagyobb városába kell megtalálniuk a hazafelé vezető utat, mielőtt odaát a többieket elkapná Hókuszpók… © filmtrailer.hu


Hupikék törpikék 3DFilm adatlap

Eredeti cím: The Smurfs
Bemutató (USA): 2011. augusztus 3.
Magyar cím: Hupikék törpikék 3D
Magyar bemutató: 2011. augusztus 25.
DVD megjelenés (HUN): 2016. február 23.
Műfaj: Animációs, Kaland, Családi
Rendező: Raja Gosnell
Forgatókönyvíró: J. David Stem, David N. Weiss, Jay Scherick
Szereplők: Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Sofia Vergara, Hank Azaria, Anton Yelchin, Jonathan Winters, Katy Perry
Filmstúdió: Columbia Pictures


Hupikék törpikék 3D film képek:





Hupikék törpikék 3D magyar szinkronos előzetes /Trailer, HUN/



Hupikék törpikék 3D film klipek



Hupikék törpikék 3D TV Spotok



Kapcsolódó anyagok:


Hupikék törpikék 3D Hivatalos honlap
Hupikék törpikék 3D IMDb adatlap


24 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Viltord, szerintem a többség csupán amiatt aggódik, hogy a gyerekkori kedvencek nem egy hozzájuk méltó filmes adaptációban kapnak szerepet. Sajnos sokszor láthattunk már ilyet (pl. Garfield), viszont kevés az ellenpélda.

  2. Nem vészes, majd kiderül milyen lesz. Szeretem a rajzfilm sorozatot a mai napig is, de várom ezt a filmet is! Szerintem érdekes lesz! A szinkronhangok se lesznek szerintem vészesek, nem főleg azon múlik az egész! A Vuk 2-höz pedig semmi köze, teljesen más a 2 film! Ez sokkal inkább hű folytatás, mint a Vuk folytatása! Eléggé szomorú és furcsa, hogyha valaki ezt a Vuk 2-höz hasonlítja,…! A Vuk 2 ennél sokkal rosszabb (egyszer megnéztem, igaz nem moziban) és hűtlenebb! Elsőre elítélni az előzetes(ek) alapján a leendő egész filmet nagy butaság és nagy marhaság anélkül, hogy láttuk volna az egész filmet, már elnézést! Ha valaki legalább egyszer megnézte a filmet, annak a véleménye számít igazán!

  3. Hát Norb pedig ennek nincs köze se a Vuk 2-höz, se a Garfield filmekhez! Most azért mert 3D-sek, nem mindegyik egyforma, nem mindegyik rossz! A Garfield 1. filmet nagyon szeretem, az nem rossz, még a nagyim is szereti. Egyedül Nermal nem tetszik a filmben, mert ő eredetileg kölyök, szürke cirmos és nőstény macska, nem pedig sziámi, vagy fókajegyű, vagy csokoládéjegyű birma kandú. Kissé bután van megcsinálva a filmben Nermal, plusz eredetileg ő és Garfield nem barátok. Mindössze ez az egy hibája van a filmnek. A 2. Garfield film is jó, bár az már kevésbé. Kissé Angliás Macskarisztokraták az egész film feeling-je. Nem szép a legtöbb 3D-s filmet egy rossz kategóriába sorolni és előre elítélni pusztán csak az előzetes alapján! Ugyanis az előzetes nem ad teljes képet a filmről! Azért mert 3D-s nem rosszabb és mert van néhány rossz, nem azt jelenti, hogy mindegyik az! Én még nem tudom a moziban fogom-e nézni, de inkább megvárom míg elérhetem valahonnan. Azóta itt felül van egy újabb előzetese május 25-ei dátummal, nézzétek meg:
    https://filmek.s9.hu/hupikek-torpikek-infok/
    Nekem ez az előzetes jobban tetszik és többet is mutat. 🙂 Én akkor is már várom, megér egy megnézést! Ha pedig tetszik, akkor kellemesen fogok csalódni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..