Hull a pelyhes /Jingle All the Way/

3
544

Howard Langstonnak (Arnold Schwarzenegger), az elfoglalt üzletembernek nem marad ideje feleségére és kisfiára, Jamie-re. A szomszéd gyerek bezzeg igazi rénszarvast kap az apukájától, így Langston úgy dönt, hogy minden erejét latba veti és ha törik, ha szakad, megszerzi fiának minden gyerek aktuális álmát, Turbo Mant. Alaposan össze kell szednie magát, ha valóban teljesíteni akarja ezt a látszólag egyszerű kívánságot, mert ez a gyerekcsoda már hetek óta hiánycikk és mire a mindenre elszánt Howard végre talál egy elfeledett példányt, addigra már-már vérre menő harcot kell vívnia egy mindenre elszánt postással, aki szintén a kisfiának akar örömet szerezni. S miközben hősünk elkeseredett küzdelmet folytat az idővel, a kedves szomszéd csendben elfoglalja otthon Howard helyét.


Hull a pelyhes /Jingle All the Way/Film adatlap

Eredeti cím: Jingle All the Way
Bemutató (USA): 1996. november 16.
Magyar cím: Hull a pelyhes
Magyar bemutató: 1996. december 12.
Blu-ray megjelenés (HUN): 2011. november 4.
Műfaj: Családi, Vígjáték
Rendező: Brian Levant
Forgatókönyvíró: Randy Kornfield
Szereplők: Arnold Schwarzenegger, Sinbad, Rita Wilson, Phil Hartman, Robert Conrad
Filmstúdió: 1492 Pictures, Twentieth Century Fox Film Corporation


Hull a pelyhes /Jingle All the Way/ film képek:
Hull a pelyhes /Jingle All the Way/ előzetes:Hull a pelyhes /Jingle All the Way/ Film klipekHull a pelyhes /Jingle All the Way/ TV SpotKapcsolódó anyagok:


IMDb adatlap


3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..