Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak

8
3997

Tartalom: Drakula gróf (Adam Sandler), a vérszívók fejedelme és nem utolsó sorban lányát igen féltő édesapa egy szörny-szállót nyit, ahol az emberek elöl folyton menekülésben lévő szörnyek végre biztonságban és nyugalomban élhetik életüket. A hotelben otthonra lel Frankenstein (Kevin James) és menyasszonya, a láthatatlan ember (David Spade), Murray, a múmia (Cee-Lo), egy farkasember család, és természetesen lánya, Mavis is (Selena Gomez).
Az élet gondtalanul zajlik a szállodában egészen addig, míg egy nap egy teljesen hétköznapi fickó kopogtat az ajtón, és első látásra bele is szeret Mavis-be, és az apa legnagyobb bosszúságára az érzés nem is marad viszonzatlanul… © filmtrailer.hu


Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnakFilm adatlap

Eredeti cím: Hotel Transylvania
Mozibemutató (Kanada): 2012. szeptember 28.
Magyar cím és korhatár: Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak
Magyar bemutató: 2012. október 4.
DVD megjelenés (HUN): 2013. február 4. / 2016. február 23.
Műfaj: Animációs, Rajzfilm, Vígjáték
Rendező: Genndy Tartakovsky
Forgatókönyvíró: Don Rhymer
Szereplők: Adam Sandler, Selena Gomez, Andy Samberg, Kevin James, Fran Drescher, Cee-Lo Green, David Spade, Steve Buscemi
Filmstúdió: Sony Pictures Animation


Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak mozifilm képek
Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak magyar előzetes /trailer/Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak film klipHotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak mozifilm TV SpotKapcsolódó anyagok:


Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak IMDB adatlap


8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Genndy Tartakovsky humora eléggé beteg,vagyis jóféle:D Egy animációs mozifilmnél sajnos biztos kissé megkötik a kezét,de azért bízom benne hogy egyedi humora gyakran előjön.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ