Hotel Transylvania 3: Szörnyen rémes vakáció – magyar előzetesekkel

0
938

Tartalom: A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót.
Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart.
De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csak hogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában Van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…


Hotel Transylvania: Szörnyen rémes vakációFilm adatlap

Eredeti cím: Hotel Transylvania 3: Summer Vacation
Mozibemutató (USA): 2018. július 13.
Magyar cím és korhatár: Hotel Transylvania: Szörnyen rémes vakáció (6)
Magyar bemutató: 2018. július 12.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2018. november 9.
Műfaj: 3D, Animáció, Vígjáték, Családi
Rendező: Genndy Tartakovsky
Forgatókönyvíró: Michael McCullers, Genndy Tartakovsky
Eredeti szinkronhangok: Adam Sandler, Andy Samberg, Fran Drescher, Mel Brooks, Selena Gomez, Steve Buscemi, Kevin James
Filmstúdió: Columbia, Sony
Magyar forgalmazó: InterCom


Hotel Transylvania: Szörnyen rémes vakáció film képek
Hotel Transylvania: Szörnyen rémes vakáció magyar szinkronos előzetes #2 /trailer/Hotel Transylvania: Szörnyen rémes vakáció magyar szinkronos előzetes #1 /trailer/Hotel Transylvania: Szörnyen rémes vakáció film klipHotel Transylvania: Szörnyen rémes vakáció TV SpotKapcsolódó anyagok:


Hotel Transylvania: Szörnyen rémes vakáció IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..