Hókirálynő – szinkronos előzetessel

0
2898

Egy távoli vidéken, ahol elvarázsolt hadihajók fagynak jéggé, és városok alusznak örökös téli álmot, élt egyszer egy bátor testvérpár, Gerda és Kai. Édesapjuk, Vegard varázsló különleges hatalommal bírt: olyan tükröket készített, amelyek megmutatták, milyen érzéseket, vágyakat rejt az emberek lelke. Ám a fagyos szívű Hókirálynő, aki a világot örökké tartó téllel sújtotta, nem nézte jó szemmel, hogy a birodalmában van valaki, aki képes a legtitkosabb érzéseket is feltárni.
Egy napon a gonosz királynő a sarki széllel Vegard mestert és feleségét, Unát elragadta gyermekei mellől, és jégszoborrá változtatta.
Évekkel később a Hókirálynő egyik szolgája, Orm, a troll egy árvaházban felfedezi Vegard varázsló fiát, Kait. A sarki szél ekkor Kait is elragadja húga, Gerda mellől, egyenesen a királynő palotájába, aki arra készül, hogy őt is jéggé dermeszti.
A Hókirálynő nem is sejti, hogy Gerdát és Kait olyan szoros kapocs köti össze, amit még ő sem törhet szét. A bátor lányka felkerekedik, hogy hűséges barátjával, Lutával és a megszelídített trollal megkeresse szeretett testvérét, Kait. Kalandos útjuk során számos veszéllyel kell szembenézniük, ám a szeretet, a jóság és az elszántság erejével sikerül megküzdeniük a jégszívű asszonnyal, hogy megmentsék családjukat, és megtörjék a világot sújtó fagyos átkot.


HókirálynőFilm adatlap

Eredeti cím: Snow Queen (Snezhnaya koroleva)
Mozibemutató (Orosz): 2012. december 31.
Magyar cím és korhatár: Hókirálynő (6)
Magyar bemutató: 2015. október 29.
DVD megjelenés (HUN): 2016. március 3.
Műfaj: Animációs, Családi, Rajzfilm
Rendező: Vladlen Barbe, Maksim Sveshnikov
Forgatókönyvíró: Vladlen Barbe, Vadim Sveshnikov
Magyar szinkron: Kántor Kitty, Schnell Ádám, Bertalan Ági, Magyar Bálint
Filmstúdió: Universal Pictures, Hasbro
Magyar forgalmazó: Freeman Films


Hókirálynő film képekHókirálynő magyar szinkronos előzetes /trailer/Hókirálynő film klipekHókirálynő TV SpotKapcsolódó anyagok:


Hókirálynő IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ