Hókirálynő 2 – szinkronos előzetessel

0
2344

Élt egyszer egy kegyetlen, fagyos szívű Hókirálynő, aki egykor dermesztő télbe borította az egész világot. Hatalmát egy jószívű, bátor kislánynak, Gerdának sikerült megtörnie, amiben segítségére volt Orm, a troll. Orm egykor a Hókirálynő szolgálatában állt, ám végül a barátai kedvéért legyőzte gyávaságát, és szembefordult a félelmetes királynővel.
Az átok megtörése után felenged a fagy, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Orm kiszabadítja a trollokat a jég fogságából, hőstettét azonban nem meri felvállalni, nehogy kiderüljön, hogy ő igazából a Hókirálynő szolgája volt. Így hát teljes ismeretlenségben bányászként tengeti a hétköznapjait szeretett nagyija oldalán.
Egy nap a trollok királya közhírré teszi, hogy férjet keres az unokahúgának, Maribel hercegnőnek, és a kiválasztott lovag a fele királyságát is elnyeri. Orm kapva kap az alkalmon, ő is jelentkezik a próbára, de a döntő pillanatban mégis inába száll a bátorsága. Azt lódítja, egyedül győzte le a Hókirálynőt. Hazugságával olyan események láncolatát indítja el, amely újra rászabadítja a világra a gonosz fagyos erejét…

Hókirálynő 2Film adatlap

Eredeti cím: Snezhnaya koroleva 2. Snezhnyy korol
Mozibemutató (Orosz): 2015. január 1.
Magyar cím és korhatár: Hókirálynő 2 (6)
Magyar bemutató: 2016. február 18.
DVD megjelenés (HUN): 2016. július 7.
Műfaj: Animáció, Kaland, Családi
Rendező: Aleksey Tsitsilin
Forgatókönyvíró: Roman Nepomnyashchiy, Vladimir Nikolaev, Aleksey Tsitsilin, Aleksey Zamyslov
Magyar szinkronhangok: Schnell Ádám, Kántor Kitty, Faragó András, Pusztaszeri Kornél, Háda János
Filmstúdió: Wizart Animation
Magyar forgalmazó: Freeman Film


Hókirálynő 2 film képek


Hókirálynő 2 szinkronos előzetes /trailer/Hókirálynő 2 film klipekHókirálynő 2 TV SpotKapcsolódó anyagok:


Hókirálynő 2 IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..