Herkules legendája 3D – magyar előzetessel

4
884

Herkules (Kellan Lutz) végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, hogy ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét. Az ifjú félisten azonban még nem sejti, mekkora utat kell megtennie, hogy sorsa beteljesedjen.
Egyetlen vágya, hogy igaz szerelmével, Hébével (Gaia Weiss) lehessen. A gyönyörű krétai hercegnőt viszont Herkules testvérének, Iphiklésznek szánták feleségül, így Herkules jelenléte nem kívánatossá válik a király számára. Hogy beteljesedjen a frigy, Herkulest Egyiptomba száműzik, rabszolgakereskedők kezére kerülve pedig eladják gladiátornak. Az egyre népszerűbb harcos nem adja fel a küzdelmet, bosszút akar állni a királyon, az összeesküvőkön.
Herkules rájön, hogy sokkal nagyobb erő lakozik benne, mint azt valaha is elképzelte: Zeusz fiaként isteni hatalommal bír. A vakmerő és bátor harcos visszatérve hazájába, az elnyomottak élére áll, és vezérükként indul a király elleni küzdelembe, hogy megszabadítsa a birodalmat a félelemtől, és az elnyomástól, beteljesítve ezzel az isteni jóslatot.


Herkules legendája 3DFilm adatlap

Eredeti cím: The Legend of Hercules
Mozibemutató (Francia): 2014. január 10.
Magyar cím és korhatár: Herkules legendája 3D (16)
Magyar bemutató: 2014. január 30.
DVD megjelenés (HUN): 2014. június 4.
Műfaj: Akció, Kaland, Fantasy
Rendezők: Renny Harlin
Forgatókönyvíró: Daniel Giat, Renny Harlin
Főszereplők: Kellan Lutz, Gaia Weiss, Scott Adkins, Roxanne McKee, Liam Garrigan, Liam McIntyre
Filmstúdiók: Summit Entertainment
Filmforgalmazó: Pro Video Film


Herkules legendája 3D film képek
Herkules legendája 3D magyar szinkronos előzetes /trailer/Herkules legendája 3D film klipekHerkules legendája 3D TV SpotKapcsolódó anyagok:


Herkules legendája 3D IMDB adatlap


4 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..