Haverok fegyverben – szinkronos előzetessel

0
4183

Ne légy szerény! Ez az üzleti világ alapszabálya. Efraim Diveroli (Jonah Hill) és David Packouz (Miles Teller) ugyan semmit nem tud sem szabályokról sem az üzleti világról – lepukkant kis szobában élnek Miamiban, és napjuk nagy részét különféle füvek szívásával töltik –, de amikor meghökkentő módon az ölükbe pottyan a szerencse, nem mondanak nemet: és hamarosan aláírnak egy háromszáz millió dolláros szerződést a Védelmi Minisztériummal. Vállalják, hogy fegyvert és muníciót szállítsanak Afganisztánba az USA szövetségeseinek.
Nem csináltak még ilyet soha, ennyi pénzről még csak álmodni sem mertek, de igent mondanak – és igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből, amivel elképesztő bonyodalmakba keverik magukat. Orosz fegyverkereskedők, albán gengszterek, washingtoni politikusok, egy svájci külkereskedő keringenek körülöttük… Miami Beachtől az iraki-afgán határig ver hullámokat ez a szélhámosság.


Haverok fegyverbenFilm adatlap

Eredeti cím: War Dogs
Mozibemutató (USA): 2016. augusztus 16.
Magyar cím és korhatár: Haverok fegyverben (16)
Magyar mozibemutató: 2016. augusztus 18.
DVD és Blu-ray megjelenés (HUN): 2016. december 14.
Műfaj: Vígjáték, Akció
Rendező: Todd Phillips
Forgatókönyvíró: Stephen Chin, Todd Phillips
Szereplők: Miles Teller, Jonah Hill, Bradley Cooper, Barry Livingston, Ana de Armas
Filmstúdió: Green Hat films, Warner Bros.
Magyar forgalmazó: InterCom


Haverok fegyverben film képek


Haverok fegyverben magyar szinkronos előzetes /trailer/Haverok fegyverben film klipekHaverok fegyverben TV SpotKapcsolódó anyagok:


Haverok fegyverben IMDB adatlap


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ