Harc a szabadságért – szinkronos előzetessel

1
7286

Newton Knight (Matthew McConaughey) egyszerű földművesként él a Mississippi állambeli Jones megyében, amíg a déli és az északi államok között ki nem robban a polgárháború. A Konföderáció katonájaként ő maga is harcba indul, ám hamarosan kiábrándul az értelmetlennek tűnő küzdelemből. Knight hevesen ellenzi a rabszolgaságot és a déli államok kiválását az Unióból, ám nem ő az egyetlen, aki elégedetlen: a karizmatikus férfihoz sorra csatlakoznak a helyi farmerek és a szökött rabszolgák. Közéjük tartozik a gyönyörű rabszolgalány, Rachel (Gugu Mbatha-Raw) is, akibe Knight halálosan beleszeret, és a törvényi tiltás ellenére feleségül akarja venni.
Ami egy maroknyi csoport elszigetelt lázadásának indul, jelentős mozgalommá növi ki magát, amelynek eredményeként Jones megye, a rabszolgatartó Mississippi állam szívében, kikiáltja a függetlenségét. Ám a küzdelem ezzel még nem ér véget…


Harc a szabadságértFilm adatlap

Eredeti cím: Free State of Jones
Mozibemutató (USA): 2016. június 24.
Magyar cím és korhatár: Harc a szabadságért (16)
Magyar mozibemutató:
DVD megjelenés (HUN): 2017. február 15.
Műfaj: Akció, Életrajz, Dráma
Rendező: Gary Ross
Forgatókönyvíró: Leonard Hartman, Gary Ross
Szereplők: Matthew McConaughey, Keri Russell, Gugu Mbatha-Raw, Mahershala Ali, Sean Bridgers, Jacob Lofland
Filmstúdió: Bluegrass Films
Magyar forgalmazó: Freeman Film


Harc a szabadságért film képek


Harc a szabadságért magyar szinkronos előzetes /trailer/Harc a szabadságért film klipekHarc a szabadságért TV SpotKapcsolódó anyagok:


Harc a szabadságért IMDB adatlap


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ